Τετάρτη, Ιουλίου 04, 2012

η γιορτή στο «χωριό»!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος, ανήμερα της 1ης Ιουλίου η καθιερωμένη εκδήλωση του εν Αθήναις συλλόγου των Μεγαλοχωριανών της Σαντορίνης για να τιμηθούν οι προσπάθειες και οι σχολικές επιδόσεις των μαθητών του χωριού.
Την εκδήλωση φέτος διοργάνωσαν και συνεργάστηκαν με τα παιδιά για την παρουσίαση των κειμένων που διαβάστηκαν, η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μονιούδη - Σιγάλα και ο κ. Ιωσήφ Πέρρος, οι οποίοι και χεοροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους με το τέλος της εκδήλωσης. Όπως επιλέγεται να γίνεται κάθε χρόνο, στην φετινή γιορτή τιμήθηκε η προσωπικότητα του Φίλιππα Κατσίπη για την προσφορά του στα κοινά του χωριού και της Σαντορίνης.
Οι κύριοι διοργανωτές της εκδήλωσης στις σύντομες ομιλίες τους ευχαρίστησαν για την πολύτιμη βοήθειά τους την πρόεδρο του χωριού Μαρκέλλα Πιτσικάλη, τον «αδερφό» σύλλογο "το Μετόχι", τις δασκάλες Αργυρούλα Πιτσικάλη και Νικολέττα Καραμολέγκου, και τη δασκάλα των χορευτικών του χωριού Αρτεμία Δεναξά, χωρίς τη βοήθεια των οποίων δεν θα πετύχαινε η γιορτή!