Δευτέρα, Μαΐου 21, 2012

επίσκεψη δημοσιογράφων απο την Μέση Ανατολή στην Σαντορίνη

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Σαντορίνης,

"Την Πέμπτη 17.05.2012 επισκέφθηκε την Σαντορίνη ομάδα Δημοσιογράφων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης από την Μέση Ανατολή, προκειμένου να προβάλουν το νησί μας στην ανερχόμενη τουριστική αγορά των Αραβικών Κρατών. Συνοδευόμενοι από την διευθύντρια του HATTA κυρία Ανυφαντή και τον διευθυντή πωλήσεων της Aegean Airlines Κύριο Σαδόπουλο, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους επισκέφθηκαν τον αρχαιολογικό χώρο του Ακρωτηρίου και ξεναγήθηκαν στον χώρο των ανασκαφών.
Επισκέφθηκαν επίσης το Οινοποιείο της Ένωσης Συνεταιρισμών προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τα παραδοσιακά Θηραϊκά Προϊόντα και τα εξαιρετικής ποιότητας κρασιά της Σαντορίνης.
Η όλη προσπάθεια εντάσσεται στα πλαίσια της εντατικής προβολής της Σαντορίνης σε νέους προορισμούς που θα τονώσουν την τουριστική κίνηση. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης των Δημοσιογράφων και του διευθυντή πωλήσεων της Aegean Airlines με εκπροσώπους του Δήμου Θήρας, τονίστηκε η μοναδικότητα της Σαντορίνης, η δυναμική της ως παγκόσμιος τουριστικός προορισμός, με υψηλά ποιοτικές παρεχόμενες υπηρεσίες. και η εύκολη προσβασιμότητα της, λόγω της ύπαρξης αεροδρομίου.
Ο Δήμος Θήρας θα ήθελε να ευχαριστήσει την Aegean Airlines, τον Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων, την Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων και την εταιρεία Damigos Tours για την υποστήριξη τους."