Τετάρτη, Μαΐου 23, 2012

Χαράλαμπος Κόκκινος για τις (επικίνδυνες) πολιτικές του Συριζα

Σε ανακοίνωση του ο Χαράλαμπος Κόκκινος, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου και μέλος της κεντρικής επιτροπής της ΝΔ,  αναφέρει ότι,

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ , λόγω τις δεύτερης θέσης που τους έδωσε ο ελληνικός λαός με την ψήφο του στις 6 Μαΐου βρίσκονται έντονα στην επικαιρότητα,  επενδύοντας πολιτικά στο λαϊκισμό και στη διγλωσσία. Είναι εμφανές οτι η αλαζονεία   που διέπει τον επικεφαλής και την ηγετική ομάδα και του ΣΥΡΙΖΑ.
Πρώην κομμουνιστές, ακροαριστεροί, θλιβεροί καιροσκόποι με θολή ιδεολογία, τείνουν να γίνουν επικίνδυνοι για τον τόπο με την ανεύθυνες και ουτοπικές θέσεις.
Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι συνιστώσες του βρίσκονται σε σύγχυση και επιδιώκουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα λειτουργώντας ως πολιτικοί ¨χαμαιλέοντες¨ .
Δεν έχουν συγκεκριμένες πολιτικές θέσεις και λειτουργούν αλαζονικά , προκαλώντας παραδοσιακούς συμμάχους της χώρας μας, κοροϊδεύοντας , δελεάζοντας τον ελληνικό λαό.

Στην εκτενή ανακοίνωσή του ο κ. Κόκκινος αναφέρεται αναλυτικά σε δηλώσεις του προέδρου του Συριζα καθώς και βουλευτών του κόμματος στα ΜΜΕ σχετικά με θέματα πολιτικής, οικονομίας και διοίκησης του Κράτους, που όπως υποστηρίζει ο κ. Κόκκινος κινδυνεύουν να βλάψουν τα συμφέροντα της χώρας.