Δευτέρα, Απριλίου 30, 2012

δραστηριότητες των υποψήφιων βουλευτών του Συριζα στις Κυκλάδες

Σύμφωνα με ανακοίνωση της οργάνωσης του «Σύριζα» στις Κυκλάδες,

Από το μεσημέρι της Παρασκευής 27/4 μέχρι το πρωί του Σαββάτου 28/4, οι υποψήφιοι βουλευτές, Άννα Μαυρουδή, Νίκος Συρμαλένιος και Παύλος Χρυσαφίδης, περιόδευσαν στη Σαντορίνη, και συγκεκριμένα στον Πύργο, το Μεγαλοχώρι, το Εμπορείο και τα Φηρά, και παραχώρησαν συνέντευξη σε δύο τηλεοπτικούς σταθμούς.

Το Σάββατο 28.4 οι υποψήφιοι βουλευτές Μανώλης Ισιγώνης, Άννα Μαυρουδή και Νίκος Συρμαλένιος, βρέθηκαν στις Λεύκες της Πάρου.
Ο υποψήφιος βουλευτής Γιάννης Πρωτονοτάριος, το πρωί του Σαββάτου επισκέφθηκε καταστήματα στη Χώρα της Νάξου, ενώ το απόγευμα  συμμετείχε σε εκδήλωση στο Σύλλογο Κορωνιδιατών.
Ο Μανώλης Ισιγώνης την Κυριακή 29.5 επισκέφθηκε την Πάρο, ενώ, η Άννα Μαυρουδή και ο Νίκος Συρμαλένιος θα βρίσκονται την Δευτέρα 30.4 στην Αμοργό, και η  Άννα Μαυρουδή θα παρευρεθεί στο «4ο Πανκυκλαδικό Συνέδριο Συλλόγων Γυναικών Κυκλάδων» στην Αιγιάλη.
Τη Δευτέρα 30/4, ο Μανώλης Ισιγώνης θα επισκεφθεί τον Πρόδρομο της Πάρου, όπου θα μιλήσει στις 8μμ στο “Καλλιτεχνικό καφενείο”, και στη συνέχεια, στις 9μμ, θα βρίσκεται στου “Λαουράκη” στα Μάρμαρα της Πάρου.
Ο Νίκος Συρμαλένιος τη Δευτέρα, θα βρίσκεται στη Μύκονο, όπου στις 21.00 θα παραγματοποιηθεί συνάντηση -συζήτηση στην πλατεία Άνω Μεράς.