Παρασκευή, Απριλίου 27, 2012

Παναγιώτης Ρήγας – πρόγραμμα επισκέψεων στα νησιά

Σύμφωνα με ανακοίνωση του βουλευτή και εκ νέου υποψήφιου με το Πασοκ στις Κυκλάδες Παναγιώτη Ρήγα,

Οι πολίτες των Κυκλάδων όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές επαναπροσεγγίζουν το ΠΑΣΟΚ, γιατί κατανοούν ότι αποτελεί την πλέον αξιόπιστη πολιτική δύναμη για να μπορέσει η πατρίδα μας να κρατηθεί όρθια και να κατορθώσει με ασφάλεια και σταθερότητα να μπει πάλι στο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου.
Η παρουσία του Ευάγγελου Βενιζέλου στο τιμόνι του ΠΑΣΟΚ αποτελεί εγγύηση αυτή την δύσκολη για την χώρα στιγμή. Αυτή την πεποίθηση διαμορφώνει ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας, όσο πυκνώνει τις επαφές του με τους κατοίκους των νησιών στα οποία περιοδεύει .

Από την Νάξο στην Σαντορίνη και στην συνέχεια στην Άνδρο, μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την Σύρο, πραγματοποιεί συνεχείς συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων και απλούς πολίτες.
Στην Σαντορίνη, όπου βρέθηκε την Τέταρτη 25 Απριλίου, συναντήθηκε με εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής και άλλων φορέων του νησιού και το βράδυ της ίδιας ημέρας πραγματοποίησε κεντρική ομιλία στα Φηρά, την οποία παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον Σαντορινιοί πολίτες που είχαν κατακλύσει την αίθουσα.

Τις επόμενες ημέρες ο κ. Ρήγας αναμένεται να επισκεφθεί τα νησιά Τήνο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο και Σύρο.
Συγκεκριμένα, την Κυριακή 29 Απριλίου θα βρίσκεται στην Τήνο, την Δευτέρα 30 Απριλίου θα βρίσκεται στην Μύκονο, την Τέταρτη 2 Μαΐου στην Νάξο, την  Πέμπτη 3 Μαΐου θα βρίσκεται στην Πάρο και την Παρασκευή 4 Μαΐου θα μιλήσει σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο στην Ερμούπολη.