Παρασκευή, Μαρτίου 30, 2012

το ελληνικό πρωινό στην "σελήνη"

Η πρωτοβουλία του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (ΞΕΕ) για την καθιέρωση του “ελληνικού πρωινού” στα ξενοδοχεία θα είναι ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν στην ανοικτή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο εστιατόριο Σελήνη, στον Πύργο της Σαντορίνης.
Συγκεκριμένα την 1 Απριλίου 2012, στις 18.00, αμέσως μετά τη λήξη της  έκθεσης κρασιών “Vedema 2011″, o Γιώργος Πίττας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΞΕΕ, θα παρουσιάσει της πρόταση για το “ελληνικό πρωϊνό”.

Η ανοικτή εκδήλωση με τίτλο “Φαγητό και κρασί το άλλο μισό του τουρισμού” αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς η σύμπραξη του τουρισμού με τα τοπικά προϊόντα και την γαστρονομία έχει αναδειχθεί πλέον σε ζήτημα κεφαλαιώδους σημασίας και η Σαντορίνη θα πρέπει να βρίσκεται και πάλι στην πρωτοπορία.

Επίσης, σας υπενθυμίζουμε ότι, η «σελήνη» άνοιξε και φέτος και υποδέχεται τον κόσμο της στους όμορφους και καλόγουστους χώρους και τα μπαλκόνια της στον Πύργο, σε μέρος των εγκαταστάσεων του «Μουσείου Χρυσού», στον Πύργο.
Το εστιατόριο «σελήνη» θα είναι ανοιχτό καθημερινά καθ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού απο τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 11.00 το βράδυ. Το μενού είναι ανανεωμένο με έμφαση στους μεζέδες.
Σύμφωνα με την ενημέρωσή μας από την διεύθυνση του εστιατορίου, «Σας περιμένουμε να ακούσουμε την γνώμη σας!»

Selene restaurant at Pyrgos is open everyday from 12.00 noon till 11.00pm.
Menu has interesting changes with an emphasis on «mezedes» witch is the Greek word for a variety of smaller plates served normally with wine, tasted by even .. big groups of friends.
According to «selene», we are waiting for you and looking forward to hear your opinion!