Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 01, 2011

αστυνομικό δελτίο

Ελέγχθηκαν 934 άτομα και βεβαιώθηκαν 531 παραβάσεις στους γενικούς αστυνομικούς ελέγχους και στις στοχευμένες εξορμήσεις που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γρ. Τύπου της. Για τις επιχειρήσεις συνεργάστηκαν συνολικά 150 αστυνομικοί.

Σε άλλη ανακοίνωσή της η αστυνομική διεύθυνση της Περιφέρειας μας ενημερώνει οτι, συνελήφθει στις 28.8. στην Σαντορίνη ενας αλλοδαπός για διακίνηση μη νόμιμων μεταναστών και δυο (2) αλλοδαπών (Σομαλών) για χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.
Την ίδια μέρα συνελλήφθησαν άλλοι 2 αλλοδαποί (Μαρόκο - Πακιστάν) για τον ίδιο λόγο, επιχείρησαν δηλ. να αναχωρήσουν από τον Κρατικό Αερολιμένα Θήρας για χώρα του εξωτερικού.
Ενώ, την ίδια ημέρα (μπαράζ..!) μας ενημερώνουν οτι πραγματοποιήθηκε άλλη μια σύλληψη δυο (2) αλλοδαπών (Αφγανιστάν) για τον ίδιο λόγο...
(σ.σ. και να μας κοροϊδεύουνε μετά οι ξένοι, στα άλλα αεροδρόμια, -άμα δεν τους πιάνανε οι δικοί μας θα τους πιάνανε οι ξένοι- και να λένε οτι εκτός απο ξέφραγκο είμαστε και ξέφραγο αμπέλι...)
Την ίδια μέρα γίνανε τα ίδια και στο αεροδρόμιο της Καρπάθου (στα καρπάθια...)