Τετάρτη, Ιουλίου 20, 2011

Τι τα κάνει τόσα βραβεία ο Ηλίας Μαμαλάκης; Συλλογή!

Μόνο που αυτό που του έδωσε η Santo Wines δεν θα το στολίσει, αλλά θα το πιεί. Κι αν το κάνει με καλή παρέα, ακόμη καλύτερα! Το πιο παλιό της Vinsanto (του 1991, αν δεν κάνω λάθος..) χάρισε η Santo Wines στον γευσιγνώστη - παρουσιαστή Ηλία Μαμαλάκη κατά την διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο πρόσφατο 3ο Συνέδριο για την μικρόκαρπη τομάτα, στην οποία ο κ. Μαμαλάκης βραβεύθηκε για την συνολική προσφορά του στην ανάδειξη των ελληνικών γεύσεων και προϊόντων.

Σύμφωνα με την διοργανώτρια “Ηλιότοπος”,
Σε μια συγκινητική τελετή, ο Δήμαρχος της Σαντορίνης κ. Νίκος Ζώρζος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων κ. Μάρκος Καφούρος, βράβευσαν τον Ηλία Μαμαλάκη για τη συμβολή του στην ανάδειξη της Σαντορινιάς κουζίνας, την προβολή των προϊόντων του νησιού και για την αναγνώριση της Σαντορίνης ως γαστρονομικού προορισμού. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων στο πλαίσιο του 3ου Συνεδρίου για το Τοματάκι που οργάνωσε ο Ηλιότοπος στις 8-9 Ιουλίου 2011 και την παρακολούθησαν πλήθος Σαντορινιών και επισκεπτών του νησιού.
Περισσότερα για το συνέδριο και φωτογραφίες εδώ μπορείτε να δείτε και να διαβάσετε εδώ

Ενώ, την ενδιαφέρουσα και .. σημειολογικού ενδιαφέροντος ομιλία του κ. Δημήτρη Ρουσουνέλου, συγγραφέα - ερευνητή της Μυκονιάτικης κουζίνας, στην οποία συνέκρινε το πολυδιαβασμένο βιβλίο «Μην πληρώσετε… είναι όλα δικά μου!» του κ. Μαμαλάκη με το εξαιρετικό και γραμμένο πολλά χρόνια πρίν «Στην κοιλιά του Παρισιού» του Εμίλ Ζολά, ως προς το ..ουσιαστικό του λόγους τους και γλαφυρότητά τους,
μπορείτε να διαβάσετε εδώ