Δευτέρα, Απριλίου 04, 2011

Βρούτσης - δραστηριότητα (3 σε 1)

Με αφορμή επιστολή του Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μ. Καρχιμάκη, προς τον Περιφερειάρχη (Νοτίου Αιγαίου) και το Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που είδε το φως της δημοσιότητας, ο Αν. Υπεύθυνος Οικονομικών της Ν.Δ. και Βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης έκανε την ακόλουθη δήλωση: (είπε πολύ περισσότερα, αλλά εμείς "ανεβάζουμε" λίγα, ίσα για να μάθουμε οτι υπήρξε τέτοια επιστολή..)
«Η επιστολή «κόλαφος» του Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, κ. Μ. Καρχιμάκη προς τον Περιφερειάρχη (Νοτίου Αιγαίου) και το Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, συνιστά ωμή κομματική παρέμβαση και παράλληλα υπονομεύει τη δημοκρατική νομιμότητα και τους θεσμούς.

Επίσης, ο κ. Βρούτσης πραγματοποίησε περιοδεία στα νησιά των Κυκλάδων το διάστημα από την Παρασκευή 1/4 έως και την Κυριακή 3/4.
Την Παρασκευή 1 Απριλίου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μυκόνου κ.. Κουσαθανά καθώς και με τη Δημοτική Αρχή και την ΟΝΝΕΔ Μυκόνου.
Το Σάββατο επισκέφθηκε την Πάρο όπου συμμετείχε σε εκδήλωση της Δημοτικής οργάνωσης της ΝΔ ενω την Κυριακή επισκέφθηκε τη Νάξο όπου έχει συνάντηση με το Δήμαρχο κ. Μ. Μαργαρίτη.

Ενω σχετικά με την σύγκληση του Β΄ Υπηρεσιακού Συμβουλίου του Υπουργείου Οικονομικών για την τοποθέτηση Τμηματαρχών δήλωσεοτι,
«Παρά την κακή πορεία των εσόδων, παρά τα τραγικά λάθη και τις παραλείψεις στη χάραξη της φορολογικής πολιτικής, οι ιθύνοντες του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης δείχνουν αμετανόητοι και προσκολλημένοι σε τακτικές ευνοιοκρατίας και ρουσφετολογίας.
Το Β΄ Υπηρεσιακό Συμβούλιο που συνήλθε επιτέλους μετά από πολύμηνη ολιγωρία, στις 31 Μαρτίου 2011, κατάφερε το ακατόρθωτο. Δηλαδή, να αποφασίσει νύχτα και μάλιστα με διαδικασίες «εξπρές» την τοποθέτηση 700 Τμηματαρχών (!) στις ΔΟΥ Αττικής.