Παρασκευή, Νοεμβρίου 12, 2010

Γιώργος Χάλαρης - ευχαριστήριο

Με χθεσινή του ανακοίνωση προς του πολίτες των νησιών της Επαρχείας Θήρας, ο πρόεδρος (δεν λέμε ακόμη πρώην, μέχρι τέλους του έτους ισχύουν οι τίτλοι και οι αρμοδιότητες) της Κοινότητας της Οίας - Θηρασιάς και Υποψήφιος με το συνδυασμό Νότιο Αιγαίο "Αρχιπέλαγος Δημιουργίας" κ. Χάλαρης αναφέρει οτι:

Μετά τα τελικά αποτελέσματα των Περιφερειακών Εκλογών της 7ης Νοεμβρίου διαφαίνεται ότι οι πολίτες του Νοτίου Αιγαίου έδωσαν καθαρή εντολή στον Γιάννη Μαχαιρίδη, έναν καταξιωμένο Αυτοδιοικητικό, και στο συνδυασμό του να διοικήσουν την πιο δύσκολη Περιφέρεια της χώρας.

Έδωσαν εντολή σε όλες τις Δημοκρατικές δυνάμεις να εκπροσωπηθούν στο μεγάλο εγχείρημα του Καλλικράτη, σε μια Περιφέρεια με σαράντα οκτώ (48) κατοικημένα νησιά, που το καθένα από αυτά είναι ένας μικρόκοσμος. Οι πολίτες των έξι (6) νησιών της Επαρχίας μας πρωτοστάτησαν σε αυτό και πρέπει να τους ευχαριστήσω δημόσια για αυτήν την επιλογή τους. Η εντολή που έλαβα προσωπικά από την κοινωνία, με κάνει πιο υπεύθυνο, να αγωνιστώ για το αύριο των κατοίκων που επέλεξαν να ζουν σε αυτές τις περιοχές.
Οι προσδοκίες και το όραμα όλων είναι και δικό μου, γι’ αυτό θα αγωνιστώ με συνέπεια και σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον για μια πιο δίκαιη και ανθρώπινη κοινωνία.

Σημειώνουμε τέλος οτι ο κ. Χάλαρης δεν κατόρθωσε να εκλεγεί Περιφερειακός σύμβουλος για την περιοχή της Σαντορίνης, μιας και εξελέγει ο συνυποψήφιός του κ. Ηλίας Μάινας που είναι και ο μοναδικός εκλεγείς Περιφεριακός σύμβουλος με τον συγκεκριμένο συνδιασμό για την περιοχή.