Παρασκευή, Νοεμβρίου 12, 2010

2 και 3 (για την ώρα..)

Σήμερα, και για την ώρα, έχουμε 2 ανακοινώσεις - προσκλήσεις και 3ενημερωτικά πολιτικά δελτία Τύπου.
Σύμφωνα με αυτά,

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου της Σαντορίνης μας ενημερώνει οτι :
η καλλιτεχνική ομάδα θεαμάτων από το Εργαστήρι θεάτρου δρόμου και ο κος Βαζαίος Κωνσταντίνος θα βρίσκεται μαζί μας το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Νοεμβρίου και ώρα 17:00 έως 19:00 στο κτίριο δωρεάς του Εμμανουήλ Βαμβακούση στο Καμάρι, όπου και καλούνται όσοι νέοι φίλοι επιθυμούν να συμμετέχουν.  Για πληροφορίες στο τηλ 22860-31075.
Υπενθυμίζουμε ότι το αντικείμενο διδασκαλίας είναι η επαφή των μαθητών με τα παιχνίδια ισορροπίας όπως μπάλες, κορύνες, κινέζικη σβούρα, κορδέλες περιστροφής, ξυλοπόδαρα κ.α. Τα παιδιά μέσα από την ενασχόληση μαθαίνουν να συνεργάζονται μεταξύ τους, να δημιουργούν ατομικά και ομαδικά αντανακλαστικά, να διδάσκονται αρχές υποκριτικής ισορροπίας και παρουσίασης ικανοτήτων.

Ο εν Αθήναις Σύλλογος Μεγαλοχωριτών Θήρας σας προσκαλέι παραμονή της Παναγιάς μας 20 Νοεμβρίου, στον εσπερινό του Συλλόγου για να τιμήσουμε νοερά την Τρανή του Χωριού μας που θα γίνει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Κολοκυνθους, στις 18.30.
Για περισσότερες πληροφορίες, στην .... σελίδα του συλλόγου στο Facebook. Αρκεί να πληκτρολογήσετε -στο σωστό μέρος!- την λέξη "Μεγάλοχωριό" ....