Τρίτη, Σεπτεμβρίου 14, 2010

Έτσι κι αλλιώς..!

Μπορεί η αγορά να αντιμετωπίζει τις συνέπειες της διεθνούς και εγχώριας οικονομικής αστάθειας, πλήν όμως το Επιμελητήριο Κυκλάδων πιστό στον ρόλο του για την ανάπτυξη αλλά και την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων διοργάνωσε με επιτυχία ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την παρουσίαση του Προγράμματος «Μεταποίηση στις Νέες Συνθήκες», στο πλαίσιο του ΕΠΑΝ ΙΙ 2007-2013

Στο πλαίσιο των προσπαθειών ενημέρωσης των επιχειρήσεων του Νομού, το Επιμελητήριο Κυκλάδων και η Εταιρεία Ανάπτυξης και Προόδου (ΕΤ.Α.Π) Κυκλάδων σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΝ.ΕΤ (Ελληνική Αναπτυξιακή Εταιρεία), Εταίρο του Ενδιάμεσου Φορέα του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα & Επιχειρηματικότητα» (ΕΦΕΠΑΕ), για τις Περιφέρειες Αττικής, Βορείου και Νοτίου Αιγαίου, διοργάνωσαν το απόγευμα της Τετάρτης 8 Σεπτεμβρίου 2010, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου στην Ερμούπολη, ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την παρουσίαση του Προγράμματος «ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ», το οποίο προκηρύχθηκε από το Υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας στο πλαίσιο του ΕΠΑΝ ΙΙ 2007-2013.
Η εκδήλωση έγινε σε απευθείας διασύνδεση, μέσω συστήματος τηλεδιάσκεψης, με τα τοπικά γραφεία του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, στα νησιά Άνδρο, Θήρα, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο και Τήνο.
Ενώ, ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα διοργανώνει το Επιμελητήριο Κυκλάδων σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων την 1η Σειρά Κυκλάδων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη «Διοίκηση Επιχειρήσεων». Το Πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στα νησιά Άνδρος, Θήρα, Μήλος, Μύκονος, Νάξος, Πάρος, Σύρος και Τήνος, στις συνεδριακές αίθουσες των γραφείων του Επιμελητηρίου.
Το πρόγραμμα ξεκινά την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010 και ολοκληρώνεται το Μάιο του 2012. Τα μαθήματα διεξάγονται δύο διήμερα το μήνα την Παρασκευή από 17:00 έως 21:30 και το Σάββατο από 09:00 έως 17:00.
Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής, μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σύρο, κο. Παναγιώτη Θεοδωράκη, τηλ. 22810 82346  22810 82346 e-mail: ptheodor@cycladescc.gr  καθώς και στα γραφεία του Επιμελητηρίου στα νησιά Άνδρος, Θήρα, Μήλος, Μύκονος, Νάξος, Πάρος και Τήνος.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ. http://www.e-kyklades.gr/articles/article.jsp?context=103&categoryid=1002&articleid=15910