Τρίτη, Ιουλίου 06, 2010

Έχουμε ανακοινώσεις. Έρχονται εκλογές. Τυχαίο; (όπως λέει και το σποτάκι)
Μπορεί και ναι.
Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν είναι ο συσχετισμός που ενδιαφέρει. Σημασία έχει οτι υπάρχει κινητικότητα (κι οτι έψαχνα για τίτλο να κάνω τις ανακοινώσεις λίγο πιο ενδιαφέρουσες...!)

Απο την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Θήρας ενημερωθήκαμε επίσης για την επαναλειτουργία ,σε νέο πιο οργανωμένο πλαίσιο, της Φιλαρμονικής του Δήμου Θήρας απο τον φετινό Φλεβάρη υπό την εποπτεία του αρχιμουσικού κ. Σκορδαλού Σωτήριου και των συνεργατών του. Απο την ίδια ανακοίνωση μάθαμε οτι η Φιλαρμονική έκανε το «ντεμπούτο» της ανήμερα της γιορτής των Αγίων Αναργύρων στο Μεγαλοχώρι.
Για κάθε πληροφορία σχετική με την συμμετοχή των ενδιαφερομένων στην Φιλαρμονική μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία της ΔΗΚΕΘ.


Απο την ίδια Δημοτική Επιχείρηση μας ενημερώνουν για την λειτουργία του «Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής» στον Βουρβούλο που θα παραμένει ανοικτό για το κοινό από τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2010 το πρωί 9.00-12.00 και το απόγευμα 17.00 – 21.00.
Οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να φέρνουν τα παιδιά τους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα ήδη υπάρχοντα ποδήλατα ή να φέρνουν τα δικά τους οχήματα (μην πάτε με κανα μεγάλο -υδροφόρες κλπ!- ούτε με κανα πάνακριβο και καινούργιο
-πόρσε κλπ!- για να παίξετε συγκρουόμενα!)