Πέμπτη, Ιουλίου 29, 2010

Η ΔΗΚΕΘ μας υπενθυμίζει την συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη στο Οινοποιείο Κουτσογιαννόπουλου την Δευτέρα 2 Αυγούστου στις 21:30 με τιμή εισόδου 15 €


Ενώ μας ενημερώνει για την συναυλία που διοργανώνει με τον Julian "JuJu" Marley στις 10 Αυγούστου στις 21:00 το βράδυ στο γήπεδο Πανθηραϊκού.
Ο Julian Marley είναι γιός του μεγάλου Bob Marley, ενώ το opening act της συναυλίας θα κάνουν ANNA MYSTIC + MC YINKA FRONTAL ATTACK (PSI) και η τιμή εισητηρίου ανέρχεται στα 20 ευρώ.
Ο Julian Marley κυκλοφόρησε το 1996 πρώτο solo album του με τίτλο «Lion in the Morning» και πραγματοποίησε παγκόσμια περιοδεία, καταφέρνοντας έτσι να γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό. Στα 1999 συμμετείχε μαζί με τα αδέλφια του στην παραγωγή του «Chant Down Babylon» a remix album by various hip-hop and rock artists covering Bob Marley & The Wailers songs. Το δεύτερο album του «A Time and Place» κυκλοφόρησε το 2003, ενώ το τελευταίο του album «Awake» κυκλοφόρησε φέτος.
Η χρονιά που σημάδεψε τον Julian Marley ήταν το 2008 μιας και τότε ήταν που εμφανίστηκε στη Γουινέα φέρνοντας τις ρίζες της μουσικής του σε ένα νέο, απαιτητικό αλλά κι ευγενικό κοινό, ενώ λίγο αργότερα στην ίδια χρονιά βρέθηκε επί σκηνής μαζί με όλα του τα αδέρφια στα πλαίσια του Africa Unite concert στη Τζαμάικα.

Η ΔΗΚΕΘ ευχαριστεί τους: Κουτρουμπίλη Αντώνη, Βαζαίο Κωνσταντίνο και Βαρότση Τασσο που μας στηρίζουν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης και με την δική τους συμβολή κάναμε την επαφή ώστε να έρθει ένα τόσο μεγάλο όνομα στη Σαντορίνη.


Ο Σύλλογος Κρητών Θήρας συμπληρώνει το φετινό του πρόγραμμα με μια ακόμη συναυλία.
Πρόκειται γι αυτήν του συγκροτήματος Stanento της Ήβης Αδάμου και του Sparky – T που θα γίνει την Πέμπτη 5 Αυγούστου στο Οινοποιείο Κουτσογιανόπουλου στις 21.30.