Πέμπτη, Ιουλίου 15, 2010

Την παιδική παράσταση «το φάντασμα του Κάντερβιλ» παρουσιάζει αύριο Παρασκευή 16 Ιουλίου στο Οινοποιείο Αντωνίου στο Μεγαλοχώρι ο θεατρικός οργανισμός «Μαγική Αυλαία». Πρόκειται για μια παράσταση για μικρούς και μεγάλους η οποία αναμένεται να ταξιδέψει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας κάνοντας ξεκίνημα από τις Κυκλάδες μιας και η παράσταση παρουσιάστηκε χθές στην Πάρο και απόψε στην Νάξο, σε σχολικούς χώρους, σε αντίθεση με την δικιά μας περίπτωση που η παρουσίασή της θα γίνει σε έναν από τους πιο όμορφους χώρους του νησιού, στην αυλή του Οινοποιείου Αντωνίου με θέα την καλντέρα.


Η υπόθεση της παράστασης αναφέρεται σε ένα φάντασμα, πλήν όμως τόσο καλό κι ευγενικό, που γίνεται φίλος των παιδιών της οικογένειας που αποφάσισε να μείνει στον πύργο, στον οποίο μένει και το φαντασματάκι, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ευτράπελες καταστάσεις, ενώ το μήνυμα της παράστασης είναι ότι η αγάπη καταφέρνει να ξεπερνά κάθε εμπόδιο!

Η παράσταση θα ξεκινήσει στις 21.00 η διάρκειά της είναι 1 ώρα και 20 λεπτά και το εισιτήριο στα 10 ευρώ. Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους του χώρου στο 6944322874 αθώς και να κάνετε κλίκ εδω και εδω