Πέμπτη, Μαρτίου 18, 2010

Στο ίδιο θέμα,

Να οργανωθούμε βρέ παιδιά...

Την διοργάνωση απο κοινού εκδήλωσης για τα τρία χρόνια απο την βύθιση του Sea Diamond στην θαλάσια περιοχή της Καλντέρας, ζητά με επιστολή της προς τον Δήμο Θήρας η Συντονιστική Επιτροπή για την ανέλκυσή του.
Στην επιστολή της η Επιτροπή ζητά την διοργάνωση μιας εκδήλωσης διαμαρτυρίας και ευαισθητοποίησης για την παραμονή του πλοίου στον βυθό, υπενθυμίζοντας τους περιβαλλοντικούς κινδύνους που εκκρεμούν.
Η Επιστολή στάλθηκε στον Δήμο και κοινοποιήθηκε στο Επαρχείο και την Κοινότητα της Οίας.

Δεν το λέει η Συντονιστική Επιτροπή, το λέω γω, αλλά τι καλά που θα τανε να ερχότανε να συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις και ο Γιώργος Νταλάρας...
Θα έδινε άλλον αέρα ( γιατί δεν φτάνει αυτός που μας φυσαει ολούθε) στην όλη διοργάνωση, ενω θα μας έλεγε και κανα λαικορεμπέτικο απο τα ωραία που χει πεί, «να τα νε το 21» κλπ. Κι αμα δεν μπορεί να έρθει ο κ. Γιώργος ας μας στείλει εστω την γυναίκα του που (δεν θα μας πεί τραγούδι, αλλά) εχει βγεί βουλευτής οπώτε θα δώσει στην εκδήλωση πολιτική βαρύτητα...


Όπως είπαμε και στην παρακάτω ανάρητηση,
Απόψε στις 19.00 εχει προγραμματιστεί να γίνει συνεδρίαση του Δημοτικού και του Επαρχιακού συμβουλίου αλλά και φορέων του νησιού με θέμα «Πορεία ανέλκυσης - απομάκρυνσης του Sea Diamond με αφορμή την τριετή επέτειο του ναυαγίου»
Τα δεδομένα όμως αλλάζει η σημερινή ανακοίνωση του αρμόδιου υπουργείου για το θέμα.