Κυριακή, Μαρτίου 14, 2010

Μια εικόνα... χίλια ψέματα...

Επίσης έλαβα έλαβα κι ενα μηνυμα σχετικά με την προφανέστατη σκοπιμότητα να εμφανιστούν οι Παλαιστίνοι ως .... (πως να το γράψεις...) οτι παντρεύονται ,εν πάσει περιπτώσει, νεαρά στην ηλικία κορίτσια!
Οι φωτογραφίες και τα κακόγουστα σχόλια κυκλοφόρησαν μέσω μέιλ (και) στο ελληνικό διαδίκτυο και χρειάστηκε η παρέμβαση της Παλαιστινιακής Πρεσβείας για να αποκατασταθεί η αλήθεια σύμφωνα με την οποία τα κορίτσια είναι παρανυφάκια στον ομαδικό γάμο των μαμάδων τους με τους νέους τους συζύγους διότι οι πρώτοι σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της ισραηλινής εισβολής στη Λωρίδα της Γάζας τον Δεκέμβρη του 2008.

Περισσότερες πληροφοριες μπορείτε να διαβάσετε στο site της καμπάνιας «Ένα Καράβι για τη Γάζα» www.shiptogaza.gr
στο site του ΣυλλόγουΑλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό
www.intifada.gr/cgi-bin/pages/index.pl?arlang=Greek
καθώς και στο site του Σύνδεσμου Ελληνοπαλαιστινιακής Φιλίας
www.elladapalestini.blogspot.com/

Με 6 μήνες καθυστέρηση κυκλοφόρησε προχτές και στην Ελλάδα, όχι μόνο κατακλύζοντας τις λίστες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά και εμφανιζόμενη σε αθηναϊκή εφημερίδα, η «είδηση» του ομαδικού γάμου κοριτσιών ηλικίας 6-12 ετών με ενήλικες Παλαιστίνιους στην Λωρίδα της Γάζας, υπό της ευλογίες των «παιδόφιλων» ηγετών της Χαμάς. Έντεχνα σχεδιασμένη η «είδηση», χρησιμοποιεί φωτογραφία που απεικονίζει τους ενήλικους να κρατούν από το χέρι τα μικρά κοριτσάκια- παρανυφάκια, και κατασκευάζει ένα εμετικό δημοσίευμα με προφανή άμεσο στόχο την δαιμονοποίηση συνολικά των Παλαιστινίων και της Χαμάς δε ειδικότερα.

Η διάψευση της «είδησης» έγινε εδώ και 6 μήνες και η ηλεκτρονική απάτη έχει, από το Δεκέμβρη 2009, καταχωρηθεί σε σχετικό δικτυακό τόπο
http://www.hoax-slayer.com/mass-muslim-marriage.shtml
αλλά δυστυχώς ορισμένοι δεν μπήκαν στον κόπο να διασταυρώσουν τις «πληροφορίες» τους.