Παρασκευή, Ιουλίου 24, 2009

ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ, ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
θα υλοποιήσει Η Εταιρεία Ανάπτυξης και Προόδου, του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Σύμφωνα με την ενδιαφέρουσα πρόσκληση ενδιαφέροντος,


Η Εταιρεία Ανάπτυξης και Προόδου, Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία του Επιμελητηρίου Κυκλάδων προτίθεται να υλοποιήσει κύκλο επιδοτούμενων προγραμμάτων κατάρτισης σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ). Τα προγράμματα απευθύνονται σε επιχειρηματίες, αυτοαπασχολούμενους και εργαζόμενους, σε πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς της Μεταποίησης, του Εμπορίου και των Υπηρεσιών. Τα προγράμματα κατάρτισης δεν απευθύνονται στις επιχειρήσεις του Τουριστικού τομέα.
Ο συγκεκριμένος κύκλος προγραμμάτων κατάρτισης θα πραγματοποιηθεί την περίοδο από 15/9/2009 έως 30/10/2009. Θα πραγματοποιηθούν συνολικά οκτώ προγράμματα κατάρτισης, ένα σε κάθε νησί που υπάρχει γραφείο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων (Άνδρος, Θήρα, Μήλος, Μύκονος, Νάξος, Πάρος, Σύρος και Τήνος), ανάλογα με το ενδιαφέρον που θα εκδηλωθεί.

Τα προγράμματα κατάρτισης θα είναι διάρκειας 40 ωρών και θα πραγματοποιηθούν εκτός του ωραρίου εργασίας. Στους συμμετέχοντες θα καταβληθεί αποζημίωση ποσού 5,00 € ανά ώρα και θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Λόγω του περιορισμένου αριθμού των θέσεων θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Επισημαίνουμε ότι ο αριθμός και τα αντικείμενα των προγραμμάτων κατάρτισης που τελικά θα υλοποιηθούν θα εξαρτηθούν από τον αριθμό των αιτήσεων συμμετοχής για κάθε πρόγραμμα.

Στην Πρόσκληση – Ανακοίνωση που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε τα αντικείμενα κατάρτισης. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε, μπορείτε να συμπληρώσετε το έντυπο της Αίτησης Συμμετοχής και να μας το αποστείλετε.

Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων μπορείτε να επικοινωνείτε με το Επιμελητήριο Κυκλάδων στη Σύρο, τηλ. 2281082346 καθώς και με τα γραφεία του Επιμελητηρίου στα νησιά Άνδρο, Θήρα, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο και Τήνο).
Μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε το έντυπο της Αίτησης συμμετοχής από το portal του Επιμελητηρίου Κυκλάδων www.e-kyklades.gr - Επιχειρήσεις στις Κυκλάδες –Κατάρτιση/ Εκπαίδευση – Σεμινάρια ΕΕΔΕ».



Προσοχή : Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής των επιχειρήσεων είναι η 31 Ιουλίου 2009