Παρασκευή, Ιανουαρίου 12, 2007

  • Παρασκευή 12.1.2007
    Την συγκέντρωση υπογραφών ξεκίνησε ομάδα πολιτών της Σαντορίνης διαμαρτυρόμενη για το γεγονός ότι από τις 5 Ιανουαρίου δεν μεταδίδεται στην Επαρχία Θήρας το πρόγραμμα των δύο κρατικών τηλεοπτικών σταθμών. Παράλληλα ενημερώνουν για την πρόθεση τους να μην πληρώσουν τα ραδιοτηλεοπτικά τέλη στους λογαριασμούς της ΔΕΗ το διάστημα κατά το οποίο οι σταθμοί δεν μετέδιδαν το πρόγραμμα τους. Αποδέκτρια των υπογραφών είναι η ΕΡΤ.
  • Στον απολογισμό της δραστηριότητας του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας κατά το 2006 προχώρησε σήμερα ο αναπληρωτής διοικητής του τμήματος κ. Νικόλαος Μαρτίδης, με συνέντευξή του στον "Σαντορίνη 106.4" Σύμφωνα με δηλώσεις του, μικρή σε σχέση και σύγκριση με τα δεδομένα της υπόλοιπης Ελλάδας η παραβατικότητα στην Σαντορίνη γεγονός που οφείλετε στην πολύ καλή συνεργασία του τμήματος με τους φορείς και τους πολίτες του νησιού. Ο κ. Μαρτίδης αναφέρθηκε επίσης στην επιτυχημένη συνεργασία του τμήματος με επιχειρηματίες νυχτερινών κέντρων με σκοπό των περιορισμό στην χρήση αλκοόλ από ανήλικους και ενήλικους.

  • Στα 40 εκατομμύρια ευρώ φθάνει ο προϋπολογισμός για τη διαφημιστική καμπάνια του ελληνικού τουρισμού στο εξωτερικό, υπο τον τίτλο «explore your senses in Greece» την οποία παρουσίασε η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης.
    Η καμπάνια έχει στόχο 1 δις. άτομα ως αποδέκτες και περιλαμβάνει έντυπες και ηλεκτρονικές καταχωρήσεις και σπότ στον Τύπο και σε τηλεοπτικού σταθμούς του εξωτερικού.
  • Την ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πίτας του πραγματοποιεί σήμερα στις επτά το απόγευμα στα γραφεία του ο Σύλλογος Κρητών Θήρας «Το Αρκάδι»
    Την ετήσια εκδήλωση του πραγματοποιεί αυριο το βράδυ ο σύλλογος γονέων του δημοτικού σχολείου Ακρωτηρίου, ενώ την πίτα του κόβει το απόγευμα της Κυριακής στην Αθήνα ο σύλλογος των Εμποριτών της Αθήνας.