Τετάρτη, Ιανουαρίου 10, 2007

  • Τετάρτη 10.1.2007
  • Αισιοδοξία για την ίδρυση και λειτουργία νοσοκομείου στη Σαντορίνη, προκαλούν οι σημερινές δηλώσεις του πρώην έπαρχου Θήρας και συνεργάτη της Δημοτικής Αρχής κ. Μιχάλη Ρουσσου. Σύμφωνα με δηλώσεις του στον «Σαντορίνη 106.4» , «βρισκόμαστε σε καλό δρόμο σε ότι αφορά με το την απευθείας χρηματοδότηση από το Υπουργείο Υγείας αλλά στις προσπάθειες εύρεσης κατάλληλου χώρου» κρίνοντας κατάλληλο τον χώρο δίπλα από το κλειστό γυμναστήριο. Ο κ. Ρούσσος ανέφερε επίσης ότι αυτήν την περίοδο αναζητείται από τον ΕΟΤ, λιμενική περιοχή στη Σαντορίνη η οποία να διαμορφωθεί σε χώρο πρόσδεσης και εξυπηρέτησης τουριστικών σκαφών αναψυχής. Ενώ αναφερόμενος στο εν εξελίξει έργο των μονοπατιών διευκρίνισε ότι μέχρι στιγμής έχει δεσμευθεί το ποσό των 484.000
  • Την αντίθεση του στην αναθεώρηση του άρθρου 16 του Συντάγματος ,που ανοίγει το δρόμο στην ιδιωτική ανώτατη εκπαίδευση, εξέφρασε με επιστολή του στους 3 βουλευτές Κυκλάδων το (ΔΗΣΥΝ) δημοτικό συμβούλιο νεολαίας θήρας.
  • Αποτέλεσμα προσωπικών ευσεβών πόθων και όχι ειλικρινούς διάθεση και προβληματισμού το κλίμα εσωστρέφειας στην ΝΔ στις Κυκλάδες σύμφωνα με ανακοίνωση του πολιτευτή της ΝΔ Ιάκωβου Αρμάου, που μεταξύ άλλων παρατηρεί ότι πολλοί παράγοντες ενεργούν τελευταία σαν αντικαταστάτες του κ. Χωματά.
  • Τον απολογισμό του έργου του το 2006 και τον προγραμματισμό των δράσεων το 2007 πραγματοποιεί σήμερα το απόγευμα σε συνέντευξη τύπου ο γγ της περιφέρεις Χαράλαμπος Κόκκινος.
  • Τον απολογισμό του έργου του, με την λήξη της τριετούς του θητείας στο προεδρείο της ΔΥΠΕ πραγματοπόιησε σήμερα ο πρώην πρόεδρός της κ. Ευθυβουλίδης.
  • Έκτη ημέρα σήμερα της διακοπής εκπομπής σήματος των 2 κρατικών τηλεοπτικών σταθμών στη Σαντορίνη. Με τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών να συνεχίζονται..