Κυριακή, Νοεμβρίου 08, 2015

31η Philoxenia 2015 (12-15.11)

Η Διεθνής Έκθεση Philoxenia  μετά από 30 χρόνια παραμένει το κύριο σημείο συνάντησης των επαγγελματιών στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια και σας υποδέχεται στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 12 έως τις 15Νοεμβρίου 2015.

Στόχος της διοργάνωσης είναι να αναδείξει ότι πιο σύγχρονο έχει η τουριστική βιομηχανία διεθνώς εμπλουτίζοντας την ελληνική εκθεσιακή πραγματικότητα με ένα γεγονός υψηλών προδιαγραφών.
Η ΔΕΘ-HELEXPO θα  προσκαλέσει και θα φιλοξενήσει σημαντικούς ξένους εμπορικούς επισκέπτες από χώρες στόχους παρεχοντας στους εκθέτες της PHILOXENIA την προοπτική άμεσων επαγγελματικών συνεργασιών και συμφωνιών.

Το Σαββατοκύριακο το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να επισκεφθεί   την έκθεση, να γνωρίσει δημοφιλείς ή εναλλακτικούς τουριστικούς προορισμούςαλλά και να ανακαλύψει νέους ώστε να κλείσει τις επόμενες διακοπές του.


Το συνέδριο Destination Thessaloniki θα είναι η τοπικού χαρακτήρα εκδήλωση για την Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της φετινής Philoxenia.
Το συνέδριο, που θα λάβει χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, «Αιμίλιος Ριάδης», αποτελεί συνδιοργάνωση της ΔΕΘ-Helexpo, του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και του ΕΟΤ.
Ακόμη τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενώ υποστηρίζεται από το Thessaloniki Convention Bureau, τον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ Νομού Θεσσαλονίκης και τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης.
Μέγας Χορηγός είναι ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης ΑΕ και χορηγός η εταιρεία Εllinair του ομίλου Μουζενίδη.
Στόχος του συνεδρίου είναι η ανάδειξη της δυναμικής που αναπτύσσεται από διαφορετικές μορφές τουρισμού τόσο στην Θεσσαλονίκη, όσο και στην ευρύτερη περιοχή καθόλη τη διάρκεια του έτους, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός σύγχρονου και ανταγωνιστικού προορισμού στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και στη Μεσόγειο. 
Το συνέδριο φιλοξενεί πέντε ενότητες εναλλακτικών μορφών τουρισμού (συνεδριακός, εκπαιδευτικός, αθλητικός, ιατρικός και τουρισμός κρουαζιέρας) με πλειάδα εξειδικευμένων ομιλητών.

Για κάθε πληροφορία σχετικά με την έκθεση μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα της στην διεύθυνση : http://philoxenia.helexpo.gr/philoxenia/el/content/%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8E%CF%82-%CE%AE%CF%81%CE%B8%CE%B1%CF%84%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-philoxenia-2015