Κυριακή, Νοεμβρίου 08, 2015

0-3 Αίας – Α.Ο. Θήρας με 17 άσσους (! ) (7.11)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και την ανάρτηση του www.volleynews.gr,

Την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθληα της Α1 γυναικών πήρε ο ΑΟ Θήρας και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο στην έδρα του Αίαντα Ευόσμο. Το ασυνήθιστο βέβαια στην είναι το 3-0, ούτε το 09-25 του δεύτερου σετ, αλλά οι 17 ασσοι σε έναν αγώνα είναι κάτι που δεν το βλέπεις συχνά.

Η ομάδα της Σαντορίνης με όπλο το σερβίς της κέρδισε τον αγώνα με συνοπτικές διαδικασίες καθώς η γηπεδούχος ομάδα σε κανένα σημείο δεν μπόρεσε να απειλήσει.

Ηλίας Ζωλασταθιάδης: «Ενώ κάθε εβδομάδα δείχναμε ότι ανεβαίνουμε, σήμερα κάναμε την χειρότερη μας εμφάνιση κι είναι μεγάλο πισωγύρισμα. Αυτή η εμφάνιση μας προσγείωσε απότομα και πρέπει να συνέλθουμε άμεσα γιατί τώρα αρχίζουν τα δύσκολα».

Απόστολος Οικονόμου: «Συγχαρητήρια στις κοπέλες γιατί κάναμε μία σοβαρή εμφάνιση. Με όπλο το σερβίς που ήταν εξαιρετικό δεν αφήσαμε τον Αίαντα, που όπως είπα και χθες είναι καλή ομάδα, να κάνει το παιχνίδι του. Εγώ πίστευα και πιστεύω στην ομάδα μου και παιχνίδι με το παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε συνεχώς».

Τα σετ: 0-3 (10-25, 09-25, 14-25)


Το επόμενο παιχνίδι του Α.Ο. Θήρας είναι στις 14.11 με την Ηλιούπολή στο ΔΑΠΠΟΣ, ενώ ακολουθούν οι αγώνες με τις ομάδες του Μαρκόπουλου, Πορφύρα και Ρεθύμνου -πρίν από το παιχνίδι με τον Παναθηναικό- που όντας βαθμολογικά πίσω από τον Α.Ο. Θήρας, αναμένεται να του δώσουν πολύτιμους βαθμούς.