Δευτέρα, Αυγούστου 10, 2015

με επιτυχία και πλήθος κόσμου τα εγκαίνια του νέου σκάφους «Σαντορίνη» της Ένωσης Λεμβούχων Σαντορίνης

Με επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 8 Αυγούστου τα εγκαίνια του νέου σκάφους της Ένωσης Λεμβούχων Σαντορίνης που ονομάστηκε «Σαντορίνη».
Στην ομιλία του ο πρόεδρος της Ένωσης Λεμβούχων Σαντορίνης κ. Κανακάρης αναφέρθηκε στην αναπτυξιακή πορεία της Ε.Λ.Θ. και στην αναγκαιότητα εκσυγχρονισμού των σκαφών της, προαναγγέλλοντας την δημιουργία ενός ακόμη σύγχρονου σκάφους στα πρότυπα του «Γαρμπή» και του «Σαντορίνη» πρίν την έναρξη των διαδικασιών για την παράδοση της ηγεσίας της δραστήριας και ιστορικής Ένωσης σε νέο πρόεδρο.

Στην ομιλία του ο κ. Κανακάρης δεν παρέλειψε να εκφράσει την θλίψη και τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους του πρόσφατα απολεσθέντος καπετάνιου – μέλους της Ε.Λ.Σ.

Το παρόν τους με σύντομους χαιρετισμούς στην εκδήλωση έδωσαν ο  υπουργός Περιβάλλοντος κ. Τσιρώνης, ο βουλευτής Κυκλάδων της Ν.Δ. Γιάννης Βρούτσης, ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. κ. Σιούφας, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Παναγιωτόπουλος, ο πρόεδρος της Ένωσης ιδιοκτητών ιδιωτικών σκαφών κ. Καλούδης, η Έπαρχος Θήρας κ. Λειβαδάρου και ο Δήμαρχος Θήρας κ. Ζώρζος, που άπαντες ευχήθηκαν στο «Σαντορίνη» να είναι καλοτάξιδο ενώ μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τις αναπτυξιακές επιλογές της Ε.Λ.Σ. να επενδύει στην δύσκολη σημερινή εποχή και συγκυρία για την χώρα, σε επενδύσεις σε ανθρώπινο δυναμικό και στην ανάπτυξη.

Το «Σαντορίνη» με τον νέο του, και ηλικιακά, καπετάνιο –επιλογή που τιμά την Ένωση Λεμβούχων Σαντορίνης που με συνέπεια παραχωρεί καίρια επαγγελματικά πόστα και αρμοδιότητες σε άρτια εκπαιδευμένους εκπροσώπους της νέας γενιάς- θα δρομολογηθεί στην εξυπηρέτηση των επιβατών των κρουαζιερόπλοιων, αντικείμενο στο οποίο η Ένωση Λεμβούχων δραστηριοποιείται και πρωτοπορεί εδώ και δεκαετίες, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιεί ναυλωμένα δρομολόγια σε νησιά γύρω από την Σαντορίνη.


Για πληροφορίες σχετικά με τις ναυλώσεις σκαφών και την πραγματοποίηση εκδρομών με τα σκάφη «Γαρμπής» και «Σαντορίνη» της Ένωσης Λεμβούχων οι ενδιαφερόμενοι ιδιώτες αλλά και τουριστικά γραφεία μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 22860 25290 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση : boatmen@otenet.gr