Πέμπτη, Ιουνίου 25, 2015

Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ «Discover south Aegean» ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΟ GOLDEN HALL

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Επάρχου Θήρας,

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και η Έπαρχος Θήρας κ.Θεώνη Λειβαδάρου στα πλαίσια της δράσης “Discover south Aegean” με αφιέρωμα στη Σαντορίνη, στον πολιτισμικό και γαστρονομικό της πλούτο, στο Εμπορικό Κέντρο “Golden Hall”, στο Μαρούσι Αττικής.

Τη Πέμπτη 18 Ιουνίου, η Έπαρχος Θήρας και οι συνεργάτες της, υποδέχτηκαν στο πολυβραβευμένο Golden Hall, στο χώρο του ισογείου, πλήθος κόσμου που ενδιαφέρθηκε να γνωρίσει τον Πολιτισμό της Σαντορίνης, να γευτεί τα τοπικά προϊόντα, μέσα από τις συνταγές που παρουσίασε ο σεφ Σταμάτης Τσίλιας, όπως “κροκέτες με φάβα και μυρωδικά”  και “ αλμυρό τσιζκέικ με κριθαροκουλούρα, ξυνομιζήθρα και μαρμελάδα ντομάτας”.

Το αθηναικό κοινό και πλήθος φίλων της Σαντορίνης είχε ακόμα την ευκαιρία να δοκιμάσει το κρασί Σαντορίνης και να συμμετάσχει σε διαγωνισμό με δώρο ένα τριήμερο με διαμονή στη Σαντορίνη για δύο άτομα.
  

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η κ. Θεώνη Λειβαδάρου και οι συνεργάτες της ενημέρωναν το κοινό για τις δράσεις της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, τα πολιτιστικά δρώμενα της Σαντορίνης, δίνοντας παράλληλα βασικές πληροφορίες για τις υπηρεσίες που προσφέρει το νησί στους επισκέπτες που θα το επιλέξουν για τις διακοπές τους ή για επαγγελματικούς λόγους.