Τρίτη, Ιουνίου 23, 2015

ξεκίνησαν οι εργασίες εκβάθυνσης του λιμανιού της Βλυχάδας από το Δ.Λ.Τ.Θ.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του,

Μετά τις εγκρίσεις που εξασφαλίσαμε από τις αρμόδιες αρχές για να ξεκινήσει το έργο εκβάθυνσης της Λιμενικής Ζώνης Βλυχάδας, προχθές κατέφθασε το Ρυμουλκό, ο Γερανός και η μπάριζα που θα εκτελέσουν το έργο ώστε το λιμάνι να γίνει λειτουργικό και αξιοποιήσιμο. 

Ξεκίνησαν οι εργασίες της εκβάθυνσης της Λιμενικής Ζώνης Βλυχάδας,  θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη για την όποια ταλαιπωρία και να ζητήσουμε τη συμβολή όλων για να προχωρήσει το έργο, ώστε να μπορέσει να εκτελεσθεί.

Για την ασφάλεια όλων κάποιες ώρες το Λιμάνι θα είναι κλειστό, με έγγραφο μας έχουμε κοινοποιήσει στους χρήστες του Λιμανιού, για τις ώρες διέλευσης των σκαφών στο Λιμένα της Βλυχάδας, οι οποίες είναι οι εξής:

Από το πρωί έως και τις 08.00, από τις 10.00 έως και τις 10.30, από 15.00 έως 16.00 και από τις 20.00 το βράδυ και μετά.

Το έργο για την ασφάλεια των διερχόμενων παρακολουθείται από την αρμόδια τεχνική υπηρεσία του Δήμου και από το Διαχειριστή του Λιμένα της Βλυχάδας.

Παρακαλούμε να τηρηθούν τα ωράρια ώστε να προχωρήσει ταχύτατα η εκβάθυνση, η οποία θα συμβάλει στην εύρυθμη λειτουργία και στην ασφάλεια των σκαφών και των επιβαινόντων.


Πελέκης Ηλίας, Πρόεδρος