Τρίτη, Ιουνίου 23, 2015

επιτυχημένη η λειτουργία του κέντρου πληροφοριών του Δήμου Θήρας στην κεντρική πλατεία των Φηρών από τον εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Θήρας

Θετική κρίνεται με την ολοκλήρωση του πρώτου μήνα της η  λειτουργία του κέντρου πληροφοριών του Δήμου Θήρας στην κεντρική πλατεία των Φηρών από τον εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Θήρας.

Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που το κέντρο λειτουργεί με την υποστήριξη και στελέχωση του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Θήρας και με βάση τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα η λειτουργία του σε αυτή την βάση θα συνεχιστεί και την επόμενη τουριστική περίοδο.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του,

 Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Θήρας από τις 15/04/2015 βρίσκεται στην πλατεία των Φηρών στο Γραφείο Πληροφοριών που του παραχώρησε o Δήμος Θήρας και θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε πολύ γι αυτό.

Όπως επίσης ευχαριστούμε και το κατάστημα paper shop του κύριου N.Νομικού για τις ενημερωτικές ταμπέλες που δημιούργησε και έντυσε το κτήριο του γραφείου.

Επιπλέον θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το γραφείο έχει στελεχωθεί από δυο υπάλληλους του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου που πέρα από την διοικητική οργάνωση του συλλόγου , την είσπραξη συνδρομών και την διαφημιστική προβολή των μελλών στην καθημερινά ανανεωμένη ιστοσελίδα του συλλόγου  http://santorinishops.com/  παρέχουν πληροφορίες στους επισκέπτες του νησιού μας με βάση τις ανάγκες τους.

Επίσης θα θέλαμε σε όλη αυτή την προσπάθεια την ενεργή συμμέτοχη των μελλών μας τόσο οικονομικά, όσο και σε επίπεδο αιτημάτων και προτάσεων .


Ευελπιστούμε στην θετική ανταπόκριση σας έτσι ώστε να ο Σύλλογος να πραγματοποιεί ανώτερους σκοπούς που τελικό αποδεκτή έχουν πάντα τα μέλη του.