Σάββατο, Μαΐου 30, 2015

2ο Θερινό Θεατρικό Εργαστήρι για παιδιά από τον Σαμψών Φύτρο στο Πολιτιστικό Χωριό στον Πύργο (22.6 – 10.8)

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των διοργανωτών,

Η σχολική χρονιά φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της...αν ψάχνετε προτάσεις δημιουργικής απασχόλησης και παιχνιδού για τα παιδιά σας, το Cultural Village έχει να σας προτείνει για 5η χρονιά μια μεγάλη ποικιλία εκαπιδευτικών προγραμμάτων για παιδιά Νηπιαγωγείου & Δημοτικού....!!


Αγαπητοί γονείς και φίλοι του Cultural Village,

Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό ότι στο πλαίσιο των φετινών εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Cultural Village , θα πραγματοποιηθεί το
2o ΘΕΡΙΝΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015,«Στη μνήμη του Γιάννη Χρυσού- Δρόσου», ιδρυτή του χώρου, με συντονιστή τον Σαμψών Φύτρο.

Το θεατρικό εργαστήρι με τίτλο " ΑΚΟΥΣΑΤΕ;;;;ΑΚΟΥΣΑΤΕ...." απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου.

Η λειτουργία των τμημάτων που θα συγκροτηθούν θα ξεκινήσει από τις 22 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί περίπου στις 10 Αυγούστου 2015.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον αγαπημένο μας Σαμψών Φύτρο αρχικά για την συνεχή συνεργασία του με το χώρο μας, από το 2012 μέχρι και σήμερα, για την εμπιστοσύνη και την άριστη συνεργασία του καθώς και για την επιθυμία του, το 2ο Θερινό Θεατρικό Εργαστήρι 2015 να είναι στη μνήμη του Γιάννη Χρυσού- Δρόσου, ιδρυτή και εμπνευστή του Πολιτιστικού Χωριού " Η Σαντορίνη που έφυγε" που πριν 7 μήνες έφυγε από κοντά μας.
Περιμένουμε όλους τους μικρούς μας φίλους, που είτε έχουν λάβει μέρος στα προηγούμενα προγράμματα ,είτε όχι αλλά ενδιαφέρονται για τη τέχνη του θεάτρου και της μουσικής και αναζητούν ώρες δημιουργικής απασχόλησης και παιχνιδιού μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς!
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας μεσω αυτής της σελίδας μας, του μαιλ μας info@santorinimuseum.com  και τηλεφωνικά στο 2286031101/6945296202!
Σας περιμένουμε και σας ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι και Καλή πρόοδο στους μικρούς μας φίλους!


Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, προσκαλούμε τους μικρούς μας φίλους να συμμετέχουν στα εκπαιδευτικά προγράμμτα του Πολιτιστικού Χωριού.
Έμπειροι παιδαγωγοί και καθηγητές σε συνεργασία με το προσωπικό του Πολιτιστικού Χωριού, θα βρίσκονται στη Σαντορίνη για να παρουσιάσουν, εξαιρετικής ποιότητας και αξίας εκπαιδευτικά προγράμματα στα παιδιά που θα συμμετάσχουν.
Τα προγράμματα θα ξεκινήσουν στις 20/6/2015 και θα διαρκέσουν μέχρι τις αρχές Αυγούστου.
Για την καλύτερη οργάνωση των προγραμμάτων, σας παρακαλούμε να δηλώσετε ενδιαφέρον συμπληρώνοντας τη συννημένη αίτηση την οποία θα πρέπει να παραδώσετε μέχρι την τελευταία μέρα μαθημάτων στη Διεύθυνση του σχολείου σας.
Μετά την επεξεργασία των αιτήσεων θα λάβετε τη τηλεφωνική επιβεβαίωση της συμμετοχής του παιδιού στα εκπαιδευτικά προγράμματα και θα ενημερωθείτε για την πρώτη μερα που θα φερετε τα παιδιά στο χώρο μας για μια πρώτη γνωριμία - συνάντηση.
Μετά τη λήξη των προγραμμάτων θα δοθεί τιμητικός έπαινος στα παιδιά για την συμμετοχή και την παρακολούθησή τους.

Το 2o ΘΕΡΙΝΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ 2015 του Cultural Village με τον Σαμψών Φύτρο είναι γεγονός!

Μετά την μεγάλη επιτυχιά του 1ου Θερινού Θεατρικού Εργαστηρίου, το 2013, ο αγαπημένος ηθοποιός, μουσικός και συνεργάτης του Cultural Village ανανεώνει το ραντεβού του με τους μικρούς μας φίλους για ένα ακόμα πολιτιστικό καλοκαίρι γεμάτο θέατρο...!!

Πολλές εκπλήξεις περιμένουν και φέτος τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στο θεατρικό εργαστήρι!