Δευτέρα, Ιανουαρίου 05, 2015

συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας (5.1) – θέματα

Την Δευτέρα 5.1 θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας με τα εξής θέματα :

1.   ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥ  ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΡΙΚΥΚΛΩΝ Ή ΤΕΤΡΑΚΥΚΛΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΩΝ, ΤΡΙΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 κ.εκ. ΧΩΡΙΣ ΟΔΗΓΟ. ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ.
2.   ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ : «ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  ΞΕΝΩΝΑ  ΕΞΩ ΓΩΝΙΑΣ», ΠΡΟΫΠ/ΣΜΟΥ #29.000,00# € -ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ. ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ.
 3.   ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΥΠ΄ΑΡΙΘ. 132/2014 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΘΗΡΑΣ, ΜΕ ΘΕΜΑ : «ΣΥΝΑΨΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ  ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΘΗΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΛΤ ΘΗΡΑΣ». ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΛΤ κ. ΠΕΛΕΚΗΣ ΗΛΙΑΣ.

4.   ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΥΠ΄ΑΡΙΘ. 133/2014 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΘΗΡΑΣ, ΜΕ ΘΕΜΑ : «ΣΥΝΑΨΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ  ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΘΗΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ  ΤΟΥ ΔΛΤ ΘΗΡΑΣ». ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΛΤ κ. ΠΕΛΕΚΗΣ ΗΛΙΑΣ.


Σχετικά με το πρώτο θέμα της συνεδρίασης, αξίζει να σημειωθεί πως επανέρχεται σε συζήτηση ύστερα από την συζήτησή του στην τελευταία για το 2014 συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας, κατά την διάρκεια της οποίας και με την ολοκλήρωση της διαδικασίας της ψηφοφορίας, δεν κατόρθωσε να υπερψηφιστεί από το σώμα, με δεδομένο ότι οι ψήφοι της πλειοψηφίας του Συμβουλίου, διασπάστηκαν, με την κατάθεση στην ψηφοφορία, δύο προτάσεων.


Περισσότερα για την συζήτηση του θέματος και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, κατά την διάρκεια της συζήτησής του στην τελευταία για το 2014 συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ : http://www.exoumekaileme.com/2014/12/blog-post_40.html