Τρίτη, Ιανουαρίου 21, 2014

κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον σύνδεσμο καλαθοσφαίρισης διαιτητών Κυκλάδων

Σύμφωνα με ανακοίνωση της γραμματείας του ΔΑΠΠΟΣ,

Σε μια λιτή εκδήλωση που έγινε στο Κλειστό Γυμναστήριο  του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. την Κυριακή 20/1/14, οι Σαντορινιοί διαιτητές του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, με πολλές ευχές για καλές διαιτησίες με υγεία και πολλές διαιτητικές επιτυχίες.

Το παρών έδωσαν οι κυρίες Βαμβακούση και Κασάπη και οι κ.κ. Κλαδιανός, Παπαδημητρόπουλος, Πεταλωτής, Σιγάλας και Σολδάτος ενώ δεν μπόρεσαν να παραστούν οι κ.κ. Βελώνιας και Γαβαλάς με τον τελευταίο να είναι και ο τυχερός της χρονιάς μιας και του έπεσε το φλουρί.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης οι διαιτητές μας είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τις νέες εμφανίσεις του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων.

Φέτος τον Μάϊο εκτός από τον Κώστα Παπαδημητρόπουλο που είναι ήδη αξιολογημένος διαιτητής  Γ’ Εθνικής κατηγορίας,  πέντε ακόμα διαιτητές μας θα είναι υποψήφιοι για αξιολόγηση ανόδου από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Κυκλάδων  ώστε να σφυρίξουν στις  Εθνικές κατηγορίες, οι τρεις είναι διαιτητές του νησιού μας και πρόκειται για τις κυρίες Βαμβακούση Κ. και Κασάπη Β. και τον κ. Κλαδιανό Α.