Κυριακή, Αυγούστου 18, 2013

"Γεύσεις Αγάπης στην Καλντέρα του Χρόνου" - παρουσίαση (22.8)

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «2013 Έτος Γαστρονομίας στη Σαντορίνη», ο Εκδοτικός Οίκος Αλφάβητο Ζωής σε συνεργασία με το Δήμο Θήρας και το ξενοδοχείο Vedema Resort σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην Εκδήλωση Βιωματικής Σύνδεσης με τη Γαστρονομική Κληρονομιά της Σαντορίνης και με την Αγάπη της Καρδιάς των κατοίκων της, με τίτλο:
«Γεύσεις Αγάπης στην Καλντέρα του Χρόνου»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013 και ώρα 19:30, στo συνεδριακό κέντρο «Θήρα» του Vedema Resort στο Μεγαλοχώρι, που παραχωρείται ευγενικά από τη Διεύθυνση του ξενοδοχείου.

Η εκδήλωση θα έχει διάρκεια περίπου 2 ώρες και θα πλαισιωθεί από τις γαστρονομικές πρωτοβουλίες των παιδιών του χωριού και τοπικών φορέων, που θα σας καλωσορίσουν στην εκδήλωσή μας.

Ιδιαίτερη ευκαιρία θα έχουν οι νέοι άνθρωποι του νησιού αλλά και οι επισκέπτες να έλθουν σε επαφή με τους ανθρώπους που έδωσαν απλόχερα τις συνταγές και την αγάπη τους για τη διάδοση και τη συνέχιση της παράδοσης και να ακούσουν αυθεντικά λόγια από σοφές καρδιές.


Στην καρδιά του καλοκαιριού, στην καρδιά του νησιού, στο Μεγαλοχώρι, ζευγαρώνουμε την Τροφή της Ζωής με την Τροφή της Καρδιάς, την Αγάπη. Συντονιστές της εκδήλωσης η Συγγραφέας του ομότιτλου βιβλίου, Άννα Σαλιβέρου και ο Νικόλαος Βαγιακάκος, Σύμβουλος-Ψυχοθεραπευτής & Διευθυντής των Εκδόσεων «Αλφάβητο Ζωής».