Δευτέρα, Νοεμβρίου 05, 2012

επιτυχίες για τις ομάδες της Σαντορίνης

Μετά από μια μεγάλη περίοδο προετοιμασίες πολλοί από τους αθλητές που συμμετέχουν σε αθλητικές ομάδες της Σαντορίνης, ήρθε η ώρα απ ότι φαίνεται από τα αποτελέσματα των αγώνων τους, να δείξουν το πολύ καλό αγωνιστικό τους επίπεδο, καταγράφοντας το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε σημαντικές διακρίσεις.

Με 3-1 σετ κέρδισε η «Α.Ο. Θήρας» την ομάδα «Ζευς» Φιλωτίου Νάξου στον μεταξύ τους αγώνα για το πρωτάθλημα Κυκλάδων, με την ομάδα της Σαντορίνης να αποκτά πολύ καλή θέση στην κατάταξη του τοπικού πρωταθλήματος μετά και την 3-0 νίκη της την περασμένη Κυριακή απέναντι στην ομάδα του Νεωρίου Σύρου.
Με νίκη υπέρ της ομάδας της Σαντορίνης ολοκληρώθηκε και ο αγώνας μπάσκετ κορασίδων μεταξύ της ομάδας του Άτλαντα Σαντορίνης και της ΑΜΕΣ Μαρπησαικός Πάρου με αποτέλεσμα 63-30, ενώ υπέρ της ομάδας της Σαντορίνης ήταν και το αποτέλεσμα του αγώνα καλοθοσφαίρισης παίδων μεταξύ του Άτλαντα και της ΑΜΕΣ Μαρπησαικός Πάρου με τελικό σκόρ 108-19.
Δυνατό παιχνίδι όμως έδωσε και η ομάδα των παίδων του «Πανιωνίου Σαντορίνης» απέναντι στην ομάδα «ΑΜΕΣ Μαρπησαικός Πάρου» με το τελικό σκόρ όμως να κλείνει στο 47-62 υπέρ της ομάδας της Πάρου….
Οι πληροφορίες για τα αποτελέσματα των αγώνων, προέρχονται από την σελίδα http://thirasport.gr/