Δευτέρα, Νοεμβρίου 05, 2012

Σύριζα Σαντορίνης – νέα προσωρινή γραμματεία

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Σύριζα Σαντορίνης,

Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στην ανοιχτή συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στη Σαντορίνη, με εισηγητή τον Πάνο Σκουρλέτη, εκλέχθηκε προσωρινή γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Θήρας με σκοπό την προετοιμασία της οργάνωσης εν όψει της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης και της εκλογής γραμματείας και αντιπροσώπων.

Η προσωρινή γραμματεία αποτελείται από τους: Δαμίγο Ηλία, Καντζέλη Χρήστο, Παγκαλίδη Κύρο, Παπαϊωάννου Γιώργο, Παπαλέξη Γιώργο,  Πατραμάνη Ανθή και Ρουσσάκη Μαργαρίτα.

Ενω, σχετικά με την διήμερη απεργιακή κινητοποίηση αναφέρεται οτι,
Η τρικομματική κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατικής Αριστεράς συγκροτήθηκε με ένα μοναδικό σκοπό: Να περάσει τα βάρβαρα μέτρα που πλήττουν καίρια την πλειοψηφία της κοινωνίας, ειδικότερα εργαζόμενους και συνταξιούχους.
Ωστόσο η κυβέρνηση του κυρίου Σαμαρά δεν έχει την πολιτική νομιμοποίηση να το πράξει, όχι μόνο γιατί άλλα υποσχέθηκε προεκλογικά, αλλά και γιατί η κοινωνία δεν αντέχει άλλο.
Ο νέος σφαγιασμός μισθών και συντάξεων δε θα φέρει κανένα αποτέλεσμα στην ανάκαμψη της οικονομίας, αντίθετα θα την ωθήσει σε μια ακόμα μεγαλύτερη ύφεση, προσβάλλοντας κάθε λογική και αξιοπρέπεια των πολιτών.  Για το λόγο αυτό, η κυβέρνηση αυτή πρέπει να φύγει.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Θήρας καλεί το λαό της Σαντορίνης να δηλώσει δυναμικό παρόν στις συγκεντρώσεις των εργαζομένων της Σαντορίνης την Τρίτη 6 και την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί μπροστά στη ΔΟΥ Θήρας. Είναι ο μόνος τρόπος να κλείσουμε το δρόμο στην ανιστόριτη τρικομματική συμμαχία των πλέον βάρβαρων μέτρων εις βάρος του λαού μας.