Κυριακή, Σεπτεμβρίου 16, 2012

tango, tango, tango! επιτυχημένες και συνεχίζονται οι συναυλίες του 34ου Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ της Σαντορίνης

Ολοκληρώθηκαν οι 6 πρώτες και απομένει η τελευταία, μία, αποψινή, συναυλία,  που ολοκληρώνει το πρόγραμμα του φετινού «34ου Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ της Σαντορίνης» που πραγματοποιείται στο Συνεδριακό Κέντρο «Νομικού» στα Φηρά.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 22860 23016 


Οι μουσικοί που συμμετέχουν, σολίστες και μέλη ορχηστρών απο ολόκληρο τον κόσμο, παρουσιάζουν υψηλού επιπέδου προγράμματα που ικανοποιούν το μουσικόφιλο κοινό της Σαντορίνης αλλά και αρκετούς επισκέπτες, που κατά κανόνα αποτελούν «απαιτητικό κοινό» και που κατά την διάρκεια των διακοπών τους έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε έναν πολύ όμορφο χώρο, μουσική, κυρίως, του κλασικού ρεπερτορίου.
Ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες βιολιστές, μέλος της ΚΟΑ, με υποτροφίες στο εξωτερικό και διακρίσεις από την Ελλάδα και διάφορες χώρες του κόσμου, ο κ. Παναγιώτης Τζιώτης, με την συνεργασία και σύμπραξή του με το «κουαρτέτο εγχόρδων Αθηνών» παρουσίασαν χθές ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, σε έργα κλασσικών συνθετών, που χειροκροτήθηκε θερμά από τον κόσμο που το παρακολούθησε.

Κυριακή 16.9 : Βραδιά Τάνγκο με το συγκρότημα Μπελτάνγκο του Βελιγραδίου