Τετάρτη, Αυγούστου 08, 2012

σεμινάρια θεατρικής παιδείας από το Θεατρικό Εργαστήρι Σαντορίνης

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του,

Το 2ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ διοργανώνει το Θεατρικό Εργαστήρι Σαντορίνης (Θ.Ε.Σ.) από 20-26 Αυγούστου για παιδιά του Δημοτικού και 27 Αυγούστου ως 5 Σεπτεμβρίου για Ενήλικες.

Α. ΣΠΟΥΔΗ στο "ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΝΥΧΤΑΣ "

Στη φετινή συνάντηση οι πιο μικροί μας φίλοι έχουν την ευκαιρία να  παίξουν Θεατρικά - Ρυθμικά Παιχνίδια, να αυτοσχεδιάσουν, να χορέψουν ( βάση Κλασσικού και Σύγχρονου Χορού- ) , να μάθουν να τοποθετούν το σώμα τους (Κινησιολογία- Yoga )
και τη φωνή τους ( Ορθοφωνία , Αναπνοές),  να τραγουδήσουν (μόνοι τους αλλά και με παρέα), να κατασκευάσουν μάσκες, να παίξουν ρόλους με κουστούμια - νεράιδες, ξωτικά, βασίλισσες και βασιλιάδες -απο το υπέροχο έργο του Σαίξπηρ Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας (υποκριτική) και το πιο σημαντικό να ανακαλύψουν τον εαυτό τους και να νιώσουν αυτοπεποίθηση.

Β. Σπουδή στον Σαίξπηρ και στα έργα του : "΄ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΝΥΧΤΑΣ", "ΤΡΙΚΥΜΙΑ", "ΡΩΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΙΟΥΛΙΕΤΑ", " ΤΟ ΗΜΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ΣΤΡΙΓΓΛΑΣ".

Οι μεγαλύτεροι φίλοι μας θα διδαχθούν: Υποκριτική, Αυτοσχεδιασμός, Κινησιολογία,
Χορός (Σύγχρονος ,κλασσικός) Υοga-Pilates, Ορθοφωνία- Αναπνοές -Τοποθέτηση φωνής, Τραγούδι (ομαδικό- ατομικό) , Θεατρικό παιχνίδι (γιατί και οι μεγάλοι πρέπει να έρθουν σε επαφή το παιδί μέσα τους).

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από τις 10:00-14:00 Καθημερινά σε αίθουσα του Κλειστού Γυμναστηρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλ: 22860-82244, 6940862444 καθώς και στην γραμματεία του Κλειστού Γυμναστηρίου.