Τρίτη, Αυγούστου 14, 2012

ξεναγήσεις με την δυνατότητα μεταφοράς από το Οινοποιείο Μπουτάρη….

Οργανωμένες ξεναγήσεις με την επιπλέον δυνατότητα μεταφοράς απο και προς το ξενοδοχείο στο οποίο μένουν, δίνει από φέτος στους επισκέπτες του το «Οινοποιείο Μπουτάρη» στην Σαντορίνη.

Οι επισκέπτες κατά την επίσκεψή τους στο οινοποιείο έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν γευστική δοκιμή των κρασιών του Οινοποιείου, να ξεναγηθούν στους χώρους του Οινοποιείου, να γευθούν ελαφριά πιάτα με συνταγές από την τοπική κουζίνα, καθώς και να επισκεφθούν το κατάστημα λιανικής πώλησης κρασιών και αξεσουάρ του Οινοποιείου.

Στο πλαίσιο της νέας υπηρεσίας, παρέχεται στους επισκέπτες η δυνατότητα να μεταφερθούν, προς και απο το οινοποιείο, με μίνι πούλμαν, να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του καθώς και να δοκιμάσουν τα κρασιά του. Η υπηρεσία μεταφοράς παρέχεται έναντι 35 ευρώ και είναι δυνατό να εξυπηρετήσει τους ενδιαφερόμενους επισκέπτες απο τις 16.00 το απόγευμα και μετά.

Κατά την διάρκεια της ξενάγησης ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να δοκιμάσει τις γηγενείς ποικιλίες των κρασιών του Οινοποιείου, να ενημερωθεί για τον αρχαίο αμπελώνα της Σαντορίνης, τη μοναδική μορφή των αμπελιών του, καλλιεργημένα στο ηφαιστειακό έδαφος του νησιού, τις ιδιαίτερες ποικιλίες σταφυλιού καθώς και να γευθεί
το διεθνούς φήμης γλυκό, απο λιαστά σταφύλια, κρασί του νησιού, το Vinsanto!

Το Οινοποιείο Μπουτάρη στη Σαντορίνη αποτελεί ένα από τα βραβευθέντα κτήματα της εταιρίας Μπουτάρη. Άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά το 1989 και από τότε  έχει παίξει ηγετικό ρόλο στην ανάπτυξη της αμπελουργίας του νησιού και στην εμπορική ανάπτυξη και προώθηση των κρασιών της Σαντορίνης σε όλο τον κόσμο.

Το οινοποιείο είναι επισκέψιμο όλο τον χρόνο, προσφέροντας στους επισκέπτες του ολοκληρωμένες υπηρεσίες ξενάγησης.