Δευτέρα, Ιουλίου 23, 2012

οι φετινές «γαλάζιες σημαίες»

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Σαντορίνης,

Από τον Δήμο Θήρας ανακοινώνεται ότι για την θερινή περίοδο του 2012 στις οργανωμένες ακτές  Καμαρίου και Περίσσας Δήμου Θήρας κυματίζουν πλέον τρεις Γαλάζιες Σημαίες.

Η ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε. στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων αξιοποίησης των ακτών των Δ.K. Επισκοπής Γωνιάς και Δ.K. Εμπορείου Θήρας υπέβαλε αίτηση συμμετοχής στο Πρόγραμμα «ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ» και ενήργησε για την οργάνωση των συγκεκριμένων ακτών σύμφωνα με τις απαιτήσεις και προδιαγραφές του Προγράμματος. 
Κατόπιν επιτόπιου ελέγχου που πραγματοποιήθηκε από διεθνείς επιθεωρητές του Προγράμματος, η οργάνωση των ακτών Καμαρίου και Περίσσας αξιολογήθηκε θετικά και ο Δήμος Θήρας έλαβε συγχαρητήρια για τη συστηματική προσπάθεια τήρησης των αυστηρών Κριτηρίων του Προγράμματος «ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ».

Η ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε., ο Πρόεδρος κ. Σιγάλας Νικόλαος και ο Δήμος Θήρας θα ήθελαν να ευχαριστήσουν και να συγχαρούν τους Θηραίους πολίτες, ιδιώτες και επιχειρηματίες για τη συνεργασία και συμβολή τους στις προσπάθειες επίτευξης των αυστηρών προδιαγραφών που καθορίζονται από το πρόγραμμα και τους παροτρύνουν να συνεχίσουν προς την κατεύθυνση αυτή ώστε οι παραλίες μας να διατηρήσουν τη βράβευσή τους με τις «Γαλάζιες Σημαίες».