Δευτέρα, Νοεμβρίου 21, 2011

εκθέσεις, τουριστικές..

Με θετικό για την Σαντορίνη αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η τουριστική έκθεση «Φιλοξένια 2011» που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 18-20.11 στην Θεσσαλονίκη, μιας και το νησί βρέθηκε στην λίστα των 5 δημοφιλέστερων παραθαλάσσιων προορισμών στην Ελλάδα σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημόσιας ανοικτής ψηφοφορίας στην ιστοσελίδα της HELEXPO των βραβείων κοινού του «Philoxenia Tourism Awards 2011».
Στην ομάδα της Σαντορίνης συμμετείχε ο πεπειραμένος πλέον περί των εκθέσεων αντιδήμαρχος του Δήμου Θήρας Γιάννης Αργυρός ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του απο το αποτέλεσμα του διαγωνισμού.


25-28 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η φετινή έκθεση σχετική με τον εξοπλισμό τουριστικών επιχειρήσεων «Ξενία 2011» στον εκθεσιακό χώρο «Metropolitan Expo».
Κατα την διάρκεια της έκθεσης θα υπογραφεί το πλαίσιο της στο εξής συνεργασίας του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας και του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου με σκοπό την παροχή ακόμη καλύτερων και ποιοτικότερων υπηρεσιών προς τους πελάτες των ξενοδοχείων καθώς και την ακόμη καλύτερη προβολή των Ελληνικών κρασιών.
Κατα την διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με θέμα "Η Ελλάδα μετά την κρίση: ανασυνθέτοντας το εθνικό μας προϊόν" στην οποία θα συμμετάσχουν οι : Γιώργος Χατζημαρκάκης Ευρωβουλευτής, Αλέξανδρος Κουρής Πρόεδρος Altervision, Γιώργος Πίττας Μέλος Δ.Σ. Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας - Συγγραφέας, Σταύρος Μπένος Πρόεδρος σωματείου ΔΙΑΖΩΜΑ - πρώην Υπουργός Πολιτισμού, Σπύρος Δανέλλης Ευρωβουλευτής, Σταύρος Αρναουτάκης Περιφερειάρχης Κρήτης, Δημήτρης Τσίγκος Πρόεδρος Πανευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Νέων Επιχειρηματιών, Μάγια Τσόκλη Δημοσιογράφος, Βουλευτής Επικρατείας και Πρέσβειρα του Επώνυμου Ελληνικού Κρασιού.