Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 12, 2011

Περιφέρεια - αθλητικές διοργανώσεις

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Περιφερειακό Τουρνουά Ποδοσφαίρου Βετεράνων – Παλαιμάχων Νοτίου Αιγαίου, που πραγματοποιήθηκε στην Τήνο 5 και 6 Σεπτεμβρίου και το οποίο διοργάνωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Τήνου.
Στο Τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες Ρόδου-Διαγόρα, Τήνου, Λέρου και Σύρου. Πρώτη νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα Βετεράνων Ρόδου–Διαγόρα, που νίκησε στον τελικό τους Παλαίμαχους Λέρου με σκορ 3-2.
Την 3η θέση πήρε η ομάδα Βετεράνων Σύρου που στον μικρό τελικό νίκησε την ομάδα των Παλαίμαχων Τήνου με σκορ 2-0.
Στις αναμετρήσεις της πρώτης ημέρας τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:
Βετεράνοι Σύρου – Παλαίμαχοι Λέρου 1-2 και Παλαίμαχοι Τήνου – Βετεράνοι Ρόδου – Διαγόρα 4-5 στα πέναλτι.
Τη Δευτέρα στις 5 Σεπτεμβρίου έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων μεταξύ των ομάδων, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που εκπροσωπήθηκε από τον Περιφερειακό Σύμβουλος, Δημήτρη Γρυπάρη και του Δήμου Τήνου με παρόντες τον δήμαρχο Παναγιώτη Κροντηρά, τον Αντιδήμαρχο Ζαλώνη Γιάννη και το μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Τήνου, Ζώταλη Γιώργο.
Οι ομάδες ζήτησαν από τον εκπρόσωπο της Περιφέρειας οι επόμενοι αγώνες το 2012 να πραγματοποιηθούν στη Λέρο.


Επίσης, η ΠΝΑ μας ενημερώνει οτι,
Οι Πρώτοι Περιφερειακοί Αγώνες Ιστιοπλοΐας Σκαφών OPTIMIST-LASER-420 πραγματοποιήθηκαν 9, 10 και 11 Σεπτεμβρίου 2011 στην Πάρο.
Τη διοργάνωση έχουν αναλάβει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου και ο Δήμος Πάρου.
Στη διοργάνωση πρόκειται να λάβουν μέρος περίπου 100 σκάφη από συλλόγους του Νότιου Αιγαίου και άλλες περιοχές της Ελλάδας.