Τετάρτη, Ιουλίου 27, 2011

Χ. Κόκκινος, 37 χρόνια μεταπολίτευσης

Την επέτειο της 24ης Ιουλίου του 1974 «θυμήθηκε» ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου Χαράλαμπος Κόκκινος με αφορμή την συμπλήρωση 37 ετών από την «μεταπολίτευση».
Σύμφωνα με το σκεπτικό του, 24 Ιουλίου 1974: Η Δημοκρατία επανέρχεται στην Ελλάδα, 24 Ιουλίου 2011: Μετά από 37 έτη Μεταπολίτευσης η Ελλάδα υπό «οικονομική κατοχή».
Συμπληρώθηκαν 37 χρόνια Μεταπολίτευσης από το βράδυ της 24ης Ιουλίου 1974 όταν ο αείμνηστος Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την πολύχρονη εξορία του. Ο λαός μας ευημερεί. Πακτωλός χρημάτων εισρέει από τα Κοινοτικά Πλαίσια Στήριξης στη χώρα μας. Αναβαθμίζεται το βιοτικό επίπεδο των εργαζόμενων. Η Ελλάδα είναι η ηγέτιδα δύναμη των Βαλκανίων και διαδραματίζει σημαντικό ρόλο παγκοσμίως.
24 Ιουλίου 2011. Μετά την πολιτική επιλογή της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ (κόμμα που κυβερνά τα 22 από τα 37 χρόνια της Μεταπολίτευσης) η Ελλάδα βρίσκεται υπό «οικονομική κατοχή». Το ΠΑΣΟΚ έφερε την Τρόικα και το Δ.Ν.Τ. στη χώρα, με αποτέλεσμα: Η ακρίβεια, η ανεργία και η ύφεση να καλπάζουν. Η εθνική μας ανεξαρτησία και η εδαφική μας ακεραιότητα να αμφισβητούνται.