Δευτέρα, Δεκεμβρίου 13, 2010

επιστολή Εμπορικού Συλλόγου στον δήμαρχο

Ανοικτή επιστολή στον νεοεκλεγέντα δήμαρχο κ. Ζώρζο απέστειλε ο Εμπορικός Σύλλογος Θήρας μετά απο απόφαση με ημερομηνία 10.12.2010 του Δ.Σ. των μελών του.
Στην επιστολή του ο Εμπορικός Σύλλογος Θήρας συγχαίρει τον κ. Ζώρζο για την εκλογική του νίκη, υπόσχεται οτι θα τον στηρίξει στο δύσκολο έργο του, κρίνει οτι ένας απο τους στόχους της νέας δημοτικής Αρχής θα πρέπει να είναι η αντιστροφής της φθίνουσας πορείας -όπως κρίνει- του τόπου, η εφαρμογή του προεκλογικού προγράμματος, η προώθηση των αιτημάτων του Εμπορικού Συλλόγου, ενω γίνεται αναφορά και στην πρόθεση των μελών του να συνεργαστούν σε εθελοντική βάση για την τουριστική ανάπτυξη του νησιού.

Σύμφωνα με την επιστολή,

Συγχαρητήρια για την εκλογή σας και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο αντιστροφής της φθίνουσας πορείας αυτού του τόπου, που μας υποσχεθήκατε προεκλογικά.
Έχοντας κρατήσει το πρόγραμμά σας, που θα είναι η "Νέα Βίβλος" για εμάς τους κατοίκους και επαγγελματίες αυτού του νησιού, είμαστε αποφασισμένοι να στρατευθούμε στο πλευρό σας από την πρώτη κιόλας ημέρα ανάληψης των καθηκόντων σας.
Με κοινωνική συμμετοχή και μπόλικο εθελοντισμό, όπως και εμείς έχουμε δεσμευτεί, θα συμμετάσχουμε στο κοινό όνειρο για την τουριστική ανάπτυξη, η οποία θα έχει σαν αποτέλεσμα την πρόοδο και την ευημερία της κοινωνίας μας.
Στο πρόγραμμά σας είναι καταγεγραμμένα τα δεκάδες πολύ σοβαρά θέματα, που απασχολούν τον τόπο μας και τα οποία ήρθε η ώρα να υλοποιήσετε, μετά από την πανηγυρική σας νίκη στην πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση.
Περιμένουμε λοιπόν άμεσα την πραγματοποίηση των έργων, που θα αλλάξουν την ζωή των Σαντορινιών και που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής όλων των κατοίκων καθώς και των επισκεπτών του νησιού μας .
Παραεμπόριο
Μέτρα ενίσχυσης της τοπικής αγοράς
Επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου
Κορεσμός επαγγελμάτων
Θεσμοθέτηση κανόνων λειτουργίας και δεοντολογίας των επιχειρήσεων και θεσμός επιβράβευσης αυτών.
Τα παραπάνω είναι ορισμένα από τα θέματα που απασχολούν σοβαρά τον φορέα μας και που εάν λυθούν, τότε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα κάνουν τον τόπο μας αλλά και το φορέα μας βιώσιμο και ανταγωνιστικό.
Η Σαντορίνη είναι ανάμεσα στους πρώτους παγκόσμιους προορισμούς και θα πρέπει να την κάνουμε ΠΡΩΤΟ παγκόσμιο προορισμό με τη συνεργασία όλων των φορέων.
Σας διαβεβαιώνουμε ως Δ.Σ. και ως εκπρόσωποι του εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Θήρας ότι μαζί και δίπλα σας μπορούμε να πετύχουμε.
Για το Δ. Σ. Ο Πρόεδρος Νικόλαος Νομικός, Γεώργιος Συνολάκης Αντιπρόεδρος, Αβέρκιος Σιγάλας Γραμματέας, Γεώργιος Διαμαντόπουλος Ταμίας, Γεώργιος Αργυρός Δημόσιες σχέσεις.