Τρίτη, Δεκεμβρίου 14, 2010

Φλώρα Χρυσού - θα σου λείψω

Κι επειδή σκοπός της σελίδας είναι να ενημερώνει το κοινό της,
δεν είναι και τόσο ευκολο να απευθυνθούμε προσωπικά στην κ. Χρυσού και να της ευχηθούμε πολλές επιτυχίες, εμείς όμως το κάνουμε!
Επειδή, η καταγωγή της είναι απο την Σαντορίνη, κι επειδή γνωριζόμαστε, κι επειδή στο μέλλον ευχόμαστε να λέμε οτι τα πρώτα της μουσικά βήματα και οι συναυλίες έγιναν εδω!
Πριν απο λίγες ημέρες η Φλώρα Χρυσού παρουσίασε την πρώτης της ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειάς με τίτλο : "θα σου λείψω" σε στοίχους και μουσική δικούς της, ενω πολλές είναι οι αναφορές και τα θετικά σχόλια απο μουσικά sites.

Η Φλώρα Χρυσού είναι μια νέα τραγουδοποιός από τη Σαντορίνη.
Με μουσικές σπουδές σε πιάνο, κιθάρα και μαθήματα φωνητικής, έχει παρουσιάσει τραγούδια της σε διάφορα φεστιβάλ ανά την Ελλάδα. Συνεργάστηκε με την διεθνή οικολογική οργάνωση "Friends of the earth" και το τραγούδι της «Don’t give up» αποτέλεσε το κεντρικό θέμα της ομώνυμης εκστρατείας της οργάνωσης. Επίσης, η Φλώρα έχει κερδίσει το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό κιθάρας της Κοζάνης "Νικόλας Άσιμος" το 2009 με τo τραγούδι της "Μάντης". Αυτό που αξίζει να σημειωθεί οτι γράφει η ίδια τους στοίχους και την μουσική των τραγουδιών της.
Το πρώτο της δισκογραφικό βήμα έγινε στη Legend με την κυκλοφορία του δίσκου της που περιλαμβάνει 12 δικά της τραγούδια σε ροκ- ποπ ύφος. Απο τα τραγούδια που έχουν διακριθεί και μεταδίδονται στις play lists είναι τα ΜΕΤΡΟ (ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΡΥΦΤΟ) και ΔΕ Μ' ΕΡΩΤΕΥΕΣΑΙ.
Αξίζει να την ανακαλύψετε!