Πέμπτη, Δεκεμβρίου 16, 2010

Σχολικοί αγώνες Γυμνασίων Εμπορείου - Φηρών

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διοργάνωση των Σχολικών Αθλητικών Αγώνων σε μπάσκετ και βόλλευ μεταξύ των Γυμνασίων του Εμπορείου και των Φηρών την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο της Σαντορίνης.
Στους αγώνες επικράτησαν οι μαθητές του Γυμνασίου των Φηρών οι οποίοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία συμμετέχουν σε αθλητικούς συλλόγους του νησιού σε αντίθεση με τους μαθητές του Γυμνασίου του Εμπορείου όπου αναδείχθηκε η ανάγκη για συστηματικότερες προπονήσεις.
Σε κάθε περίπτωση όλοι οι μαθητές που συμμετείχαν έδειξαν υψηλό αθλητικό επίπεδο, δεν έλλειψαν όσοι μπορούν να χαρακτηριστούν ως «ταλέντα», ενώ αξιοσημείωτος ήταν και ο αριθμός των αλλοδαπών μαθητών που συμμετείχαν με πολύ καλή αθλητική εμφάνιση.
Οι εν λόγο ενδοσχολικοί αγώνες ήταν οι πρώτοι που διοργανώθηκαν κατά την διάρκεια της φετινής σχολικής χρονιάς ενώ κρίθηκε από όλους όσους συμμετείχαν ότι στο άμεσο μέλλον θα πρέπει να θεσμοθετηθούν ώστε να διατηρήσουν το αθλητικό ενδιαφέρον των παιδιών.
Η διοργάνωση έγινε με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων του Γυμνασίου του Εμπορείου ο οποίος ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή τους, μεταξύ των οποίων, τον Σύλλογο Γονέων του Γυμνασίου των Φηρών, τους προπονητές των ομάδων και τους διαιτητές των αγώνων.

Στην ομάδα μπάσκετ των αγοριών του Γυμνασίου του Εμπορείου συμμετείχαν οι: Μάρκος Αρβανίτης, Γιώργος Δανέζης, Αχιλλέας Δρόσος, Ραφαήλ Καραμολέγκος, Ευάγγελος Κατσίπης, Γκεράρντο Κουλλόνι, Άντι Μούτσα, Κλέινι Μούτσα, Ντάνιελ Πίρρα, Μάρκος Τζαβέρα.
Στην ομάδα μπάσκετ των αγοριών του Γυμνασίου των Φηρών συμμετείχαν οι: Ορέστης Αιντινάι, Φίλιππος Αργυρός, Γιώργος Βιτζιλαίος, Αλέξανδρος Βλαβιανός, Γιώργος καπέλος, Κίμωνας Κατσαρός, Παναγιώτης Καψάλης, Ορέστης Λούζι, Ενρίκε Σαλγάδο, Κριστιάν Στεφάνοβ.
Στην ομάδα μπάσκετ των κοριτσιών του Γυμνασίου του Εμπορείου συμμετείχαν οι: Στέλλα Αλαφούζου, Γαβριέλλα Αρβανιτέλη, Μαρία Γιαννακοπούλου, Βιβή Δρόσου, Κατερίνα Δρόσου, Μαρία Δρόσου, Υπαπαντή Δρόσου, Εντιόνα Μετάι, Παρθενία Ντερβίση, Γιούλια Σάμπι.
Στην ομάδα μπάσκετ των κοριτσιών του Γυμνασίου των Φηρών συμμετείχαν οι:
Ραφαέλα Αλεφραγκή, Σοφία Αλεφραγκή, Χαρίκλεια Βάρδα, Νεκταρία Βλάχου, Ελένη Γιαννιώτη, Ντάρια Γρούζντεβα, Κατερίνα Δαμίγου, Καλλιόπη Ζώρζου, Αθηνά Νικολαίδου, Μέγκι Τσούπα, Σάρα Τσούπα.
Στην ομάδα βόλεϊ των αγοριών του Γυμνασίου Εμπορείου συμμετείχαν οι :
Λάζαρος Αρβανίτης, Σπύρος Αρβανίτης, Λουκάς Βάλβης, Άγγελος δαρζέντας, Μαρίνος Δαρζέντας, Ρουσσέτος Διαμαντόπουλος, Γιάννης Δρόσος, Τζαννές Δρόσος, Βασίλης Καρκάνης, Παναγιώτης Συρίγος.
Στην ομάδα βόλεϊ των αγοριών του Γυμνασίου των Φηρών συμμετείχαν οι:
Ανδρέας Βαζαίος, Δημήτρης Γιαννής, Μίριαν Γκραντίστα, Έλβις Κόστα, Αρμιρ Νάμπολι, Λευτέρης Νομικός, Αντρέας Ρούσσος, Στάθης Σαλατάι, Έντι Σίλα, Βασίλης Σωρότος.
Στην ομάδα βόλεϊ των κοριτσιών του Γυμνασίου του Εμπορείου συμμετείχαν οι:
Ευαγγελία Αρβανίτη, Χριστίνα Βασιλοπούλου, Νικολέτα Δαρζέντα, Φλώρα Δρόσου, Μαρία Καρρά, Βαρβάρα Κατσίπη, Φρατζέσκα Κατσίπη, Μαρία Πελέκη, Κατερίνα Σιγάλα, Γκέρτα Τάφα.
Στην ομάδα βόλει των κοριτσιών του Γυμνασίου των Φηρών συμμετείχαν οι:
Φλώρα Δανασσή, Σοφία Κοπατσάρη, Δέσποινα Λιανοπούλου, Γιουργέσα Μπρέγκου,
Μαρίνα Πετσούκη, Κατερίνα Ρούσσου, Ευαγγελία Συνολάκη, Ραφαέλα Συνολάκη, Αλκμήνη Φιρτινίδου, Ελευθερία Χάλαρη.
Προπονητές των ομάδων του Γυμνασίου του Εμπορείου ήταν ο κ. Ευάγγελος Τσοβάρας και του Γυμνασίου των Φηρών ο κ. Χαράλαμπος Δαρζέντας.
Διαιτητές των αγώνων στο μπάσκετ ήταν οι κ. Βελώνιας, Παντζαρίδης και Σιγάλας και οι κυρίες Βαμβακούση και Κασάπη.
Διαιτητές των αγώνων στο βόλεϊ ήταν οι κύριοι Σπύρος Κελμάερ και Ανδρέας Πατηνιώτης.