Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 20, 2010

Με ανακοίνωσή της η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Θηραίων Πολιτών για την Ανέλκυση του K/Z Sea Diamond μας ενημερώνει και μας καλεί,

την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου στις 5 το απόγευμα, στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο, όπου η επιστημονική ομάδα του Εργαστηρίου Τοξικών και Επικίνδυνων Αποβλήτων του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης, με επιστημονικό υπεύθυνο τον Καθηγητή κ. Ευάγγελο Γιδαράκο, θα παρουσιάσει την 3η έκθεση αποτελεσμάτων στα πλαίσια της μελέτης που πραγματοποιεί υπό την αιγίδα της Νομαρχίας Κυκλάδων με θέμα: «Ποιοτικός και ποσοτικός χαρακτηρισμός των επικίνδυνων και τοξικών ουσιών από το ναυάγιο του Sea Diamond - Περιβαλλοντικές επιπτώσεις παρούσες και μελλοντικές». Σας προσκαλούμε να είστε όλοι εκεί. Μας ενδιαφέρει όλους.

καθώς και
την Τρίτη 12 Οκτωβρίου στην μαζική κινητοποίησή μας στην Αθήνα, στην Πλατεία Συντάγματος στις 10 το πρωί. Θα ακολουθήσει πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου και θα καταθέσουμε ψήφισμα διαμαρτυρίας στον Πρωθυπουργό. Πρέπει για άλλη μια φορά να δώσουμε όλοι το δυναμικό παρόν μας, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Επιτροπή, σημειώνοντας οτι "για μία φορά ακόμη θα δοκιμαστεί το κουράγιο μας και η αντοχή μας. Πρέπει όλοι να συμμετέχουμε ενεργά με την παρουσία μας στις παραπάνω εκδηλώσεις. Πρέπει να διαπιστώσουν οι υπεύθυνοι ότι όσο και αν το θέλουν, εμείς δεν ξεχνάμε το ναυάγιο του Sea Diamond. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να πει τη φράση ότι είναι πλέον αργά."