Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 24, 2010

Στην Σαντορίνη το φετινό Σούπερ Καπ μεταξύ των 2 αιώνιων...

Γράφουν για «μας» κι εμείς τα … αναδημοσιεύουμε! Νο2


Στην Σαντορίνη θα διεξαχθεί το φετινό Σούπερ Καπ στις 15 Οκτωβρίου. Αντίπαλοι ο πρωταθλητής Ολυμπιακός και ο κυπελλούχος Παναθηναϊκός στο Πρωτάθλημα Βόλευ της Α1 κατηγορίας. Την Τετάρτη 6/10 θα γίνει σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας.

Μπορεί να πέρασε από... χίλια κύματα, ωστόσο τελικά το Σούπερ Καπ θα διεξαχθεί και μάλιστα σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας. Ο λόγος για τη Σαντορίνη, η οποία στις 15 Οκτω-βρίου θα φιλοξενήσει τον αγώνα ανάμεσα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό και τον κυπελλούχο Πα-ναθηναϊκό. Οι δύο «αιώνιοι» θα δώσουν τη δική τους «μάχη» για τον πρώτο τίτλο της σεζόν στο κλειστό γυμναστήριο Σαντορίνης, σε ένα ματς που θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί τηλεο-πτικά από τη Nova.

Κάθε παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό θεωρείται -και όχι άδικα- υψίστης σημασίας, καθώς πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος σοβαρών επεισοδίων. Προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες εξελίξεις, την Τετάρτη 6/10 στις 09:00 θα διεξαχθεί σύσκεψη για τα θέματα ασφαλείας, παρουσία εκπροσώπων της ΕΣΑΠ, των δύο ομάδων, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κυκλάδων, της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Νάξου και του Δήμου Θήρας.