Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 27, 2010

δημοτικός Αθλητικός οργανισμός - δραστηριότητες

καλά.... τρεξίματα!

Μετην έναρξη της νέας αθλητικής περιόδου 2010 -2011  ο δημοτικός Αθλητικός οργανισμός της Σαντορίνης μας ενημερώνει οτι,

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης μέσα και έξω από το Κλειστό Γυμναστήριο το οποίο είναι έτοιμο να υποδεχθεί την μεγαλύτερη διοργάνωση που έγινε ποτέ στις Κυκλάδες τον τελικό Super Cup Volleyball 2010 στις 15 Οκτώβρη, αλλά δηλώνει ακόμα πανέτοιμο για την έναρξη των τοπικών Πρωταθλημάτων Basketball, "High Score" 2011 και Volleyball που ξεκινούν σύντομα.
Οι εργασίες πέραν της συντήρησης, όπως η αναγκαία από την χρήση αλλά και την εργολαβική κατασκευή, συντήρηση του παρκέ με τρίψιμο και νέα επίστρωση - επικάλυψη βερνικιού ειδικού για αγωνιστικά παρκέ, αφορούσαν την τελική διαμόρφωση των αθλητικών χώρων κάτω από τις κερκίδες.
Ολοκληρώθηκε επίσης η αίθουσα χορού και προπονητηρίου δημιουργώντας την απαραίτητη πολυμορφικότητα στο χώρο για να μπορούν να λειτουργούν παράλληλα προπονήσεις και διδασκαλία χορού ενώ ανεξάρτητη είναι πλέον η λειτουργία του Συνεδριακού Κέντρου.
Τέλος αναγκαίες διαμορφώσεις στα αποδυτήρια καθιστούν το Κλειστό ικανό να δεχθεί μεγαλύτερες αθλητικές εκδηλώσεις, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι φίλοι και παίκτες του πίνγκ-πόνγκ πλέον δεν παρενοχλούνται από άλλα αθλήματα διότι απέκτησαν την δική τους αίθουσα.

Ο Αθλητικός Οργανισμός Σαντορίνης μας ενημερώνει οτι το Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου "Soccer Championship" 2011  θα διεξαχθεί στο Γήπεδο Καμαρίου του οποίου οι διοικητικές και διαχειριστικές αρμοδιότητες ήλθαν στον Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό.