Πέμπτη, Αυγούστου 26, 2010

προτάσεις - προσκλήσεις - προκλήσεις

(Εγώ) πάντα τα ίδια (σας) έλεγα. Μην κοιτάτε που σφίξανε οι…. ζέστες και (με) ακούτε προσεκτικότερα…
θα μπορούσε να σκεφτεί ο δημοσιογράφος, οικονομολόγος και πρώην ευρωβουλευτής κ. Γιάννης Μαρίνος ο οποίος μετά την πρόσφατη ομιλία του στην «εστία του Πύργου»,
με πρόσκληση του Δ.Σ. του Μπελλώνειου Πολιτιστικού Κέντρου θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα: “Το σήμερα και το αύριο της ελληνικής οικονομίας” ενώ αναμένεται να απαντήσει σε σχετικά ερωτήματα.
Η εκδήλωση θα γίνει στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο την Παρασκευή 27 Αυγούστου στις 20:00.


Το Σάββατο 28 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν φέτος τα «Ηφαίστεια» όπου θα γίνει η «εικονική αναπαράσταση της έκρηξης του Ηφαιστείου» με εκατοντάδες βεγγαλικά που θα εκτοξευθούν από το Ηφαίστειο και την καλντέρα.
Κατά την διάρκεια των «Ηφαιστείων» θα παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους τα χορευτικά σχήματα του Δήμου Θήρας που θα χορέψουν πριν και μετά την φαντασμαγορική «εικονική αναπαράσταση της έκρηξης του Ηφαιστείου» που θα ξεκινήσει στις 20.30.


Το Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο και ο Δήμος Θήρας μας καλούν την Κυριακή 29 Αυγούστου στις 20.30 σε συναυλία με την Θηραία Ιωάννα Γεωργίου Καραμολέγκου. Μαζί της ο βαρύτονος Νίκος Καπετανίδης και ο Γιάννης Αερινιώτης στο πιάνο.
Θα παρουσιαστούν έργα του Μάνου Χατζιδάκι και της ελληνικής οπερέτας.