Παρασκευή, Αυγούστου 27, 2010

κατεβαίνει - δεν κατεβαίνει (πες μας άνθρωπές μου και μας έσκασες!) προεκλογικές προετοιμασίες ..

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε
ή όσοι πιστοί προσέλθετε...

Κατεβαίνει ο Έπαρχος Θήρας κ. Χρύσανθος Ρούσσος στις εκλογές του Νοεμβρίου. Ως υποψήφιος Δήμαρχος επικεφαλής συνδιασμού. «Μόνος μου» όπως είπε σε συνέντευξή του, συμπληρώνοντας πως όσοι θέλουν μπορούν να τον ακολουθήσουν. Όσοι δεν θέλουν μπορούν να κάτσουν σπίτι τους.



Τα ένσημα απο την Αυτοδιοίκηση πιάνονται βαρέα; εξαγοράζονται κιόλας; (αμα θέλεις να βγάλεις καμια συνταξούλα δηλαδή...)
ή υπάρχει κι ένα άλλο με την «πεσούσα δρύ» αλλά δεν είναι της ώρας ...

Την απόφασή του να μην συμμετάσχει στις επόμενες εκλογές ανακοίνωσε σήμερα ο Δήμαρχος Θήρας Άγγελος Ρούσσος . «Κόλλησα αρκετά ένσημα» δήλωσε χαρακτηριστικά. Άλλοι δε, βλέπουν οτι αλλού «κόλλησαν» τα πράγματα... Με αφορμή την δήλωση πάντως αξίζει να αναφέρουμε οτι ουδέποτε ως δήμαρχος (ως δημόσιο πρόσωπο δηλαδή) έχει δείξει να ενοχλείται απο σχόλια ή την κριτική που του έχει ασκηθεί. (κάποιοι μπορεί να λένε οτι «δεν πέρνει χαμπάρι» πλήν όμως η πλειοψηφία υποστηρίζει οτι πρόκειται για εναν ευγενικό άνθρωπο που σέβεται τις διαφορετικές γνώμες. και φωνές)
Χαρακτηριστικά, αρκετά χρόνια πριν, και σε επικοινωνία μου με τον Δήμο για να «διασταυρώσω είδηση» μου είχε πεί «κάνε την δουλειά σου, αν είναι να μας κρίνεις κάντο σωστά και χωρίς να παρασύρεσαι». Σωστά. Σε αυτην την δουλειά δεν είναι να παρασύρεσαι. Πόσο μάλλον απο το συναίσθημα. Οπώτε, κάτι δεν με πείθει οτι ο Δήμαρχος μέτρησε τα ένσημά του και τα βρήκε αρκετά... Άλλωστε, έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα κανείς και τίποτε δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να μας πεί αυριο «κατεβαίνω». Ο χρόνος πάντως και το ύφος της ανακοίνωσης κάπου δεν «κολλάνε» σχετικά με την σημασία της απόφασης.
Υπενθυμίζουμε οτι μέχρι πρότεινος ο δήμαρχος επίσημα υποστήριζε το αντίθετο.

Σε σκληρό πόκερ εξελίσσονται πάντως και μέχρι στιγμής οι εκλογές. Όλο μπλόφες και μες την αμφιβολία είναι ....