Τετάρτη, Αυγούστου 18, 2010

Σίγουρα ναι, η επικαιρότητα του νησιού έχει αρκετές ειδήσεις τις οποίες πρέπει να βάλουμε σε μια σειρά και να παρουσιάσουμε και απο αυτην την σελίδα, πλήν όμως, μόλις διάβασα ενα συνοπτικότατο σχόλιο για τον φετινό τουρισμό σε αξιόλογη και αξιόπιστη σελίδα, γι αυτον τον λόγο και με εξέπληξε το .. ποδοσφαιροποιημένο σχόλιο!
Προκειται για την σελίδα του ΣΕΤΕ, του Συνδέσμου των Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, στην οποία σε σημερινό της σχόλιο αναφέρεται πως: 

Ενόψει της νέας «ποδοσφαιρικής» περιόδου...
Η ομάδα έχει συνεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις, χειμώνα – καλοκαίρι, κυρίως όμως το καλοκαίρι. Παίζει στο εσωτερικό πρωτάθλημα, αλλά το prestige και τα φράγκα έρχονται από το εξωτερικό.
Οι προπονητές σε αυτή την ομάδα συνηθίζουν να αλλάζουν πολύ συχνά τη σύνθεση, αλλά ποτέ κανείς τους δεν βρήκε την ιδανική ενδεκάδα.
Ο τωρινός προπονητής βάζει έναν από τους καλούς του παίκτες από την αρχή του αγώνα, αλλά αυτός είναι κρύος, δεν πατάει καλά στο γήπεδο, δεν έχει την ψυχολογία του αγώνα. Ο προπονητής προβληματίζεται: να τον αλλάξει ή να τον κρατήσει; Κι αν τον αλλάξει, έχει 2 προβλήματα: ποιον να βάλει στη θέση του και πως θα αντιμετωπίσει τη γκρίνια.

Εν τω μεταξύ η εξέδρα «βράζει», έχει φθάσει στα όριά της…

Μιλώντας για "εξέδρα" η σελίδα -προφανώς- αναφέρεται στην "μαρίδα" του τουρισμού, στις χιλιάδες δηλαδή τουριστικές επιχειρήσεις, που ζορίζονται να τα βγάλουν πέρα φέτος, την ίδια ώρα που το κράτος επιμένει να ζητά.... (τα λεφτά που πήραν οι λίγοι εις βάρος των πολλών και την πληρώνουν ως γνωστό οι πολλοί...)

Αξίζει πάντως σε κάθε περίπτωση να δείτε την σελίδα, παρουσιάζει ενδιαφέρουσες πληροφορίες...