Τρίτη, Ιουλίου 20, 2010

Εκδηλώσεις, προσκλήσεις που έγιναν και θα γίνουν….


Απολυτήρια μετά μουσικής….
Για την αποχαιρετιστήρια γιορτή που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία των μαθητών του σχολείου δεύτερης ευκαιρίας που λειτούργησε την σχολική χρονιά 2009- 2010 μας ενημέρωσε με ανακοίνωσή της η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Θήρας.
Σύμφωνα με τα όσα διαβάσαμε -και μπορείτε να διαβάσετε κι εσείς!- η εκδήλωση που εξελίχθηκε σε γιορτή έγινε την περασμένη Πέμπτη 15 Ιουλίου στο Γυμνάσιο των Φηρών, όπου κάνουν τα μαθήματά τους οι μαθητές του εν λόγω σχολείου, παρουσία μαθητών και καθηγητών με την ευκαιρία της αποφοίτησης και της απονομής των τίτλων σπουδών.
Στην εκδήλωση έγινε συνοδεία ζωντανής μουσικής ενώ η Δ.Η.Κ.Ε.Θ εκφράζει την (αυτό;)ικανοποίησή της για το ότι καρποφόρησαν οι προσπάθειές της για την λειτουργία του σχολείου που ήρθε(;!) να καλύψει την ανάγκη και το δικαίωμα πολλών συμπολιτών μας στην εκπαίδευση…


Η Κοινοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Οίας μας ενημερώνει ότι,

Αύριο Τετάρτη 21 Ιουλίου ώρα 20:30 συνδιοργανώνει με τον Σύλλογο Κρητών Σαντορίνης «ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ» μία μαγευτική βραδιά-αφιέρωμα στον αξέχαστο Μάνο Χατζιδάκι με τίτλο «Φωνές του Νότου» στην Πλατεία Παναγίας Ακαθίστου Ύμνου (Πλατσανή).

Καθώς και ότι την Πέμπτη 22 Ιουλίου στις 21.00 φιλοξενεί το Mozart Quartett Salzburg και τον κλαρινετίστα Διονύση Γραμμένο σε μια συναυλία που θα γίνει στο ίδιο μέρος, στην Πλατεία Παναγίας Ακαθίστου Ύμνου (Πλατσανή),στην Οία.
Η Μουσική Βραδιά είναι μια ευγενική χορηγία της Cosmote και έχει την υποστήριξη της Αυστριακής Πρεσβείας.

Η είσοδος και στις 2 εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.
Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο22860 72000  και στο mail: ankeo@otenet.gr


Οι «Δύτες» στο Θέρος

Οι "Δύτες" (Χριστόφορος Γαβαλάς - κιθάρα, μπάσο, Αλέξανδρος Βελώνιας - κρουστά, Κωνσταντίνος Πελεκάνος - κιθάρα, τραγούδι) θα παρουσιάσουν τις μουσικές τους την Παρασκευή 23 Ιουλίου στο Beach Bar Θέρος στην Βλυχάδα.

Για πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 6948500540 και 6977222666



Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΘΗΡΑΪΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, SantoWines μας προσκαλεί στην ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΒΕΝΤΕΜΑΣ που όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος είναι αφιερωμένη στους αγρότες του νησιού.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του οινοποιείου της Ένωσης στον Άγιο Ανδρέα Πύργου την Κυριακή 1η Αυγούστου στις 20.00