Τρίτη, Νοεμβρίου 24, 2009

Συμπαράσταση λαέ!


Στην πρόσφατη συνέλευση του Πασοκ έχουμε αναφερθεί, πλήν όμως προέκυψαν νεότερα…

Γουότεργκέιτ (Watergate) (!!) της Σαντορίνης χαρακτήρισε ο Δήμαρχος την πρόσφατη συνέλευση της δημοτικής οργάνωσης Θήρας, κατά την διάρκεια της οποίας δέχθηκε, όπως υποστηρίζει, συντονισμένη επίθεση, όχι ως αποτέλεσμα αυθόρμητης αντίδρασης αλλά οργανωμένης αμφισβήτησης.
Ενώ, όπως αναφέραμε, παρομοίασε την περίπτωσή του με την υπόθεση Watergate (!)
κάνοντάς μας όλους να αναρωτιόμαστε που το πάει ο δήμαρχος και μας φέρνει αμερικάνικα παραδείγματα και μήπως κάνει παρέα με Αμερικάνους ή παρακολουθεί το «χίστορυ τσάνελ», μιας και θα μπορούσε κάλλιστα να χρησιμοποιήσει παραδείγματα από την ελληνική πολιτική ιστορία κάνοντας λόγο για «αποστασία» (σσ την αποστασία Μητσοτάκη, αν και το σχόλιο είναι παρακινδυνευμένο εποχή που είναι) για «βρώμικο 89», για «παπαγαλάκια», «Βατοπεδινούς» ενώ θα μπορούσε ακόμη να πεί «τι Παπάγος τι Πλαστήρας» «Τσοβόλα δώστα όλα» και «όλα τα κιλά όλα τα λεφτά» (εξαιρετικά αφιερωμένο στους ευτραφείς της παρέας….)


Οι κύριοι Σιγάλας και Αργυρός ζήτησαν από το τοπικό Πασοκ να άρει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του δημάρχου.
Το τοπικό Πασόκ είπε ότι δεν ανακατεύεται σε τέτοια θέματα τέτοια ώρα (ήτανε και μεσημέρι)
Ενώ ο κ. Δαρζέντας που ανακατεύτηκε είπε, σχετικά με την εκλογική συμφωνία, ότι

«και στον έναν και στο άλλον τα ίδια είχα πεί και ζητήσει, προτού καταλήξω να συνεργαστώ με τον δήμαρχο» συμπληρώνοντας ότι κάποτε του είχε προταθεί να στηρίξει τον κύριο Σιγάλα να γίνει πρώτα εκείνος δήμαρχος κι ύστερα θα γινόταν και ο ίδιος.
Για το σενάριο ο κ. Σιγάλας σχολίασε ότι «αυτά είναι λόγια του καφενείου και δεν έχουν ποτέ συζητηθεί σε πολιτικούς χώρους», αλλά δεν μας είπε ποιοι είναι οι πολιτικοί χώροι στο νησί, για να ξέρουμε δηλαδή να μην ανοίγουμε το στόμα μας εκεί μέσα….


Συμπέρασμα.
Πως είναι με τους ιπποπόταμους και τα βατραχάκια; Ετσι και σε αυτην την περίπτωση, καλό είναι να βρίσκεται κανείς λίγο πιο πέρα….